Home»Pulse»Puls grada»Predstava “Žaba” 26. februara u Mikseru

Predstava “Žaba” 26. februara u Mikseru

5
Shares
Pinterest Google+

Višestruko nagrađivana predstava “Žaba” Dubravka Mihanovića, a u režiji Elmira Jukića biće izvedena u nedelju 26. februara u Mikser Hausu sa početkom u 21:00 čas.

Predstava “Žaba”u izvođenju sarajevskog Kamernog teatra 55 je priča o svima nama, ljudima današnjeg vremena, dobu nerazumevanja i usamljenosti i potrage za ljubavlju i smislom. Ona donosi likove koji se ne snalaze u vremenu tranzicije i dobu promenjenih vrednosti.

Žaba/ Photo: Facebook @kamerni.teatar.9
Žaba/ Photo: Facebook @kamerni.teatar.9

Tekst se bavi problemima današnjeg vremena koji su isti ili slični u BiH, Hrvatskoj ili Srbiji. To je prvenstveno problem nepostojanja komunikacije i nemogućnosti da čujemo tuđe mišljenje.

Sa druge strane, u svemu tražimo krivca i žalimo nad sopstvenom sudbinom propuštajući da sami napravimo bitne promene u svojim životima.

U predstavi igraju: Emir Hadžihafizbegović (dobitnik “Zlatnog lava” u Veneciji), Aleksandar Seksan, Mirsad Tuka i Moamer Kasumović.

Uulaznice su dostupne na prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 1000 dinara da prvih 100 karata. Posle toga, cena će biti 1200 dinara.

Previous post

SVE JE TO I DALJE SAMO – ROKENROL! Stari rok majstori protutnjali Zvezdara teatrom

Next post

Posthumno objavljen singl "Invisible" Kristine Grimi

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *