Home»Muzika»Ove klince iz Njujorka gotivi Elton Džon, proverite zašto

Ove klince iz Njujorka gotivi Elton Džon, proverite zašto

3
Shares
Pinterest Google+
The Lemon Twigs/Photo: Promo
The Lemon Twigs/Photo: Promo

Miljenici ser Eltona Džona, njujorški sastav The Lemon Twigs, podelili su sa svetom svoj novi video spot za pesmu “I Wanna Prove To You”. Video je režirao Nik Runi, koji je i osmislio ceo koncept videa.

Naime, Nik je zajedno sa braćom D’adario, koji čine srž benda, proveo četiri dana u kući svojih babe i dede i bez ikakvog scenarija snimao njihove svakodnevne aktivnosti. Sve navedeno je radio kako bi što realnije prikazao koncept ljubavi.

– Pesma govori o dokazivanju ljubavi, što je nešto u šta ja ne mogu da se uživim. Sa druge strane, moji baba i deda su u braku već pedeset godina, tako da se njihova veza činila kao prikladna pozadina za video – kaže Nik.

The Lemon Twigs/Photo: Promo
The Lemon Twigs/Photo: Promo

– Sjajno smo se proveli družeći se sa Nikovim babom I dedom. Oni su divni ljudi i bilo je jako prijatno pričati sa njima o muzici, kao i vrednostima koje su njihov brak učinile tako uspešnim – rekli su posle snimanja članovi benda The Lemon Twigs.

Pesma za koju je spot snimljen je deo albuma “Do Hollywood”, koji je bendu ujedno i album prvenac, objavljen za izdavačku kuću 4AD. Album je naišao na pozitivne kritike I podržan je od strane mnogih renomiranih pop izvođača, među kojima su Elton Džon, The Zombies, Boj Džordž, Lora Marlin i drugi. Nije malo za početak, zar ne…

HL

Previous post

REKLAMNI TRIK… I MALO VIŠE OD TOGA: Hrvatska turstička agencija nazvala svoje jahte po Bouvijevim pesmama

Next post

Ovako su Neverne bebe s Pančevcima proslavile Dan zaljubljenih... Mi nismo bili, a sad nam je krivo...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *