“Missing You”: Evo šta se dobije kad gitaru i glas spoje Zele Lipovača i Toni Martin…

0
45
Zele Lipovača i Toni Martin/ Photo: Promo
Zele Lipovača i Toni Martin/ Photo: Promo

Zele Lipovača, osnivač grupe Divlje Jagode, posle uspeha sa prvim singlom s istoimenog albuma  “Internal Waves of Love”, predstavio je spot za pesmu “Missing You” drugi singl s ovog albuma.

U pesmi “Missing You” se kao poseban gost pojavljuje poznati britanski pevač Toni Martin koji je u svom desetogodišnjem radu s grupom Black Sabbath ostavio neizbrisiv vokalni i autorski trag.

Toni Martin/ Photo: youtube.com printscreen
Toni Martin/ Photo: youtube.com printscreen

Toni Martin u pesmi “Missing You” pokazuje svu zrelost i raskoš vokalne interpretacije, a video za tu pesmu snimljen je na atraktivnim lokacijama u Londonu i Zagrebu.

Vizualnu priču pesme “Missing You” osmislio je i snimio Dario Godič iz Cinematix studija.

– Nadam se da je “Internal Waves Of Love” album koji će publika prepoznati i koji će godinama slušati, a da se ne umore. Iako koncepcijski inspirisan raznim važnim događajima, mestima i ljudima koji su fascinirali kroz istoriju, ovaj album je ujedno i čista emocija ljubavi i lepote svega što me okružuje – rekao je Zele povodom izlaska njegovog drugog solo albuma.

Zele Lipovača/ Photo: Facebook @divljejagodeofficialpage
Zele Lipovača/ Photo: Facebook @divljejagodeofficialpage

Dugoočekivani solo album “Internal Waves of Love” Zeleta Lipovače, čarobnjaka na gitari, prava je poslastica za sve ljubitelje dobre muzike, a već u prvim danima nakon objavljivanja skupio je zavidan broj pozitivnih kritika i reakcija.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime