Home»TV»ZAŠTO LI SMO OVO MORALI DA SAZNAMO…  Šmeker Horejšio Kejn se pretvorio u “matoru tetku”

ZAŠTO LI SMO OVO MORALI DA SAZNAMO…  Šmeker Horejšio Kejn se pretvorio u “matoru tetku”

5
Shares
Pinterest Google+
CSI Miami/Photo: YouTube pribtscreen
CSI Miami/Photo: YouTube pribtscreen

Horejšio Kejn je legenda – ne samo da je šmekerski uspevao da privede pravdi sve zločince u seriji “CSI Miami”, već je specifičnim imidžom – riđom kosom, ubitačnim pogledom iznad tamnih naočara za sunce i uvek prikladnim duhovitim komentarom – postao glavni među svim kliše-junacima krimi serija.

Međutim, Dejvida Karuza (61), glumca koji ga je igrao, danas teško da biste prepoznali.

Posle čuvene serije povukao se iz javnosti, godine ga nisu štedele, a čini se da se nije ni sam štedeo načinom života – prošlo je samo pet godina, a izgleda kao da ne bi mogao ni pištolj da potegne, ubitačan pogled da ne pominjemo. Ili, kako su neki mediji slikovito opisali – više liči na tetku nego na opasnog detektiva.

 

Toga je valjda i sam svestan, a činjenica je da ne mora ni da se vraća u igru – Horejšijev uspeh mu je obezbedio lagodan život.

Iako je prije CSI-ja glumio u raznitim filmovima i serijama, i dok u nedogled gledamo reprize hit serije, Dejvida je teško zamisliti u bilo kojoj drugoj ulozi osim Horejšija. Štaviše, postao je svojevrsni zaštitni znak serijala, a iako je njegova gluma prilično banalna, donela mu je jedan od najizdašnijih honorara u svetu TV serija.

Nikad nije bio na listama holivudskih lepotana, ali žene ga vole – ženio se triput, a pre nekoliko godina fotografi su ga ulovili kako se ljubi s upola mlađom devojkom.

Izvor: Index.hr

Previous post

FAJTERI SE NE PREDAJU LAKO: Foo Fighters (ipak) spremaju novi album

Next post

Ovo su 10 "najbezbednijih" pesama na svetu: Coldplay i Aerosmith idealni za duge vožnje...(?!)

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *