SVETU JE DOSTA HORORA: “Krugovi” pukli na blagajnama, Paramount obustavio produkciju “Petka 13.”

0
74
Oglasi
Photo: Facebook @f13official
Photo: Facebook @f13official

Čelnici filmske kuće Paramount Pictures vratili su legendarnu mačetu u njene korice.

Samo šest nedelja pre nego što je nastavak franšize “Petak 13.” trebalo da prođe kroz svoju završnu fazu, studio Paramount je obustavio snimanje i produkciju, navodi portal Hollywood Reporter.

Prema tvrdnjama izvora produkcijska kuća Platinum Dunes i režiser Brek Ajsner obavešteni su o prekidu snimanja, istog dana kada je Promount povukao najavnu sliku za film.

Photo: Facebook @f13official
Photo: Facebook @f13official

Film je pre prekida snimanja bio u predprodukciji, a produkcija je trebalo da počne sredinom marta.

Razlozi za obustavu projekta su za sada nejasni, mada mnogi smatraju da bi uzrok ovakvog poteza mogao da bude loš prolaz horor filma “Rings”, iza kojeg je takođe stao Paramount Pictures.

Čelnici Paramount-a su posle debakla sa filmom “Rings” počeli da se preispituju koliko im se isplati da snimaju i nastavak franšize “Petak 13.” jer, prema njihovim tvrdnjama, oba filma privlače istu publiku, iako mnogi tvrde da osim što pripadaju istom žanru ova dva filma nemaju ništa zajedničko.

https://www.youtube.com/watch?v=olcrMVf2zfM

Ovaj projekat je trebalo da predstavlja nastavak franšize koja prati krvoločnog manijaka Džejsona Vorhiza, koji se krije iza hokejaške maske i mačetom masakrira tinejdžere.

I.N./Izvor:hollywoodreporter.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime