Rag’n’Bone Man stiže na glavnu binu Exita

0
65
Rag'n'Bone Man/ Photo: Promo
Rag’n’Bone Man/ Photo: Promo

Britanski soul muzičar Rag’n’Bone Man, autor jednog od trenutno najvećih svetskih hitova “Human”, dolazi na glavnu binu Exita u nedelju, 9. jula.

Svetske top liste i publiku osvojio je dubokim glasom, iskrenim stihovima i sirovim emocijama, a mnogi predviđaju da će 2017. biti njegova godina.

Rag'n'Bone Man/ Photo: Facebook @ragnbonemanuk
Rag’n’Bone Man/ Photo: Facebook @ragnbonemanuk

Već je osvojio ovogodišnju BRIT nagradu u “Critics’ Choice” kategoriji, a nominovan je i u kategoriji “British Breakthrough Act”.

Jedan od direktora izdavačke grupe Sony predvideo je da će “Human”, čije je objavljivanje zakazano za 10. februar, biti jedan od najprodavanijih albuma u ovoj godini.

Iznikao iz hip-hop scene, bluzer karakterističnog glasa, Rag’n’Bone Man prepoznatljiv je po svom pirsingu i mnogobrojnim tetovažama, ali i po visini pa ga prijatelji ali i publika zovu “nežni džin”.

Pesma “Human”, već ima više od 125 miliona Jutjub pregleda, a pre nedelju dana objavio je i novu numeru “Skin” koja već beleži prve milione pregleda i pre zvaničnog spota. Među njegovim fanovima je i legendarni Elton Džon.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime