Home»Pulse»Puls grada»Gregorian i Amelija Brajtman 8. februara u Hali sportova

Gregorian i Amelija Brajtman 8. februara u Hali sportova

4
Shares
Pinterest Google+
Gregorian/ Photo: Promo
Gregorian/ Photo: Promo

Grupa  Gregorian održaće koncert 8. februara  u Hali sportova u okviru svoje oproštajne turneje “Master of Chants – Final Chapter Tour”.

Gregorianci u Srbiju dolaze u svom najboljem sastavu predvođeni jedinim ženskim glasom, Amelijom Brajtman koja sa njima sarađuje od 2008. godine. Njena uloga u grupi je višestruka jer pored toga što je jedini ženski vokal, Amelija je i jedan od glavnih kompozitora i aranžera u ovom sastavu.

Gregorian/ Photo: Promo
Gregorian/ Photo: Promo

Za koncert u Hali sportova, Gregorian je pripremio novi scenski spektakl sa još većom primenom specijalnih i svetlosnih efekata, zanimljivim koreografijama i bogatom scenografijom, a izvodiće najveće hitova svetskih zvezda: Selin Dion, Dire Straitsa, Queen, Guns’n’Rosesa, Rolling Stones, U2, Depeche Mode, Coldplay, R.E.M, Metallica, Led Zeppelin, Green Day ali i filmske teme iz “Kuma”, “Titanika”…

Ulaznice za koncert sastava Gregorian, 8. februara u Hali sportova, u prodaji su po cenama od 1900 do 2800 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i preko sajtova: www.eventim.rs. i www.scnovibeograd.rs.

Previous post

Ako nameravate na Stinga, budite u niskom startu... Prodaja ulaznica za koncert u Puli počinje sutra

Next post

Pa gde si, bre Manu, bio dosad? Francuski muzičar posle 10 godina pauze objavio tri pesme

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *