STARI ROK MAJSTORI PONOVO U AKCIJI – 14. i 18. februara u Zvezdara teatru

0
35
Stari rok majstori/Photo: zvezdaratetar.rs
Stari rok majstori/Photo: zvezdaratetar.rs

Posle nezapamćenog interesovanja beogradske publike za koncerte Starih rok majstora u prethodne dve godine, ovaj bend – koji pod jednim imenom okuplja trideset rokenrol idola ’60-ih godina, nastupiće ponovo 14. i 18. februara na pozornici Zvezdara teatra, sa početkom u 19.30 časova.

16195652_767253140088662_506281353692951775_nPrvi istinski idoli Beograda i stare Jugoslavije, na koncertu “Play it again” premijerno će svirati numere sa novog albuma.

Posle obrade hitova s početka rokenrola na prvom CD-u “Otrgnuto od zaborava” i najslušanijih numera ranih šezdesetih na albumu “Euridika ponovo radi”, Stari rok majstori su ovog puta obradili najpoznatije rok pesme druge polovine šezdesetih godina i tako zaokružili “neponovljiv period u istoriji muzike”, kako kaže Milutin Trninić, idejni tvorac ovog benda.

Sa 25 obrada, ova, treća kompilacija, simbolično nazvana “Ah, ta dobra stara vremena”, svojevrsni je muzički luna park koji nas još jednom vraća u doba velikih promena ali i bezbrižnosti sa kojim su rokenrol i njegovi sledbenici zauvek promenili stil i način života svojih savremenika i generacija koje su pristizale.

Na sceni će se i ovog puta zajedno naći Duda Lukić, Dule Kilibarda, Nova Dragović, Lari Plesničar, Vlada Džet, kao i mnogi drugi članovi kultnih nekadašnjih beogradskih sastava – Crnih bisera, Silueta, Zlatnih dečaka, Iskri, Lutalica…

– Ovog 14. februara nameravamo da svim generacijama koje utisak o zlatnim šezdesetim grade naknadno i posredno, priuštimo jedan sasvim nov muzički ugođaj kojim, istovremeno, okončavamo i svojevrsno muzičko putovanje kroz vreme na koje smo krenuli pre tri godine – dodaje Trninić, producent i organizator koncerta.

Stari rok majstori veruju da duh koji je nekada vladao prestonicom nije nestao! Pozivaju Vas da zajedno oživimo vreme koje danas postoji samo u mašti i na policama.

HL

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime