ROKENROLOM DO POBEDE NA IZBORIMA: MUZIČKO OSVAJANJE BIRAČKOG TELA (II DEO)

0
86

shutterstock_473336707Da ne filozofiramo… ovo je drugi deo top liste pesama koje će našim političarima odlično poslužiti u kampanji ako reše da se kandiduju na predsedničkim izborima. Naravno, uz savete kako da ih koriste u cilju osvajanja. Biračkog tela. Čega drugog?

DRUGI DEO LISTE:

Dragan Šutanovac, “Dum Dum”

Odličan izbor iz više razloga! Prvo, vi pouzdano znate da “moc počiva negde iza debelih vrata”. Drugo, ne biste da stradate, ali biste da vladate! Pošteno, u skladu sa sloganom po kome je stranka na čijem ste danas čelu i postala popularna. Posebno obratite pažnju na pripadnice lepšeg pola, one će vas neminovno uporeživati sa onim lepotanom od kuma, pa se redovno farbajte u istu nijansu “srebrno-sive“ i angažujte tasta da vam pomogne u kampanji. Ipak je on na sceni tolike godine i zna da je rasturanje kumovskih veza zarad trona deo srpskog folklora!

Zorana Mihajlović, “Lutka sa naslovne strane”

Pesma je hit, a ukoliko odlučite da se kandidujete bićete to i vi! Muškarci već vole vaše idealne mere, a simpatišu vas i predstavnice LGBT populacije. O feminstkinjama da ne govorimo. Opasnost vreba od srećno udatih političkih neistomišljenica. Dajte im broj svog stiliste i šminkera, a ove koji vas prozivaju da “trošite kao ruska vozila” ignorišite. Ljubomorni su, i njima treba lova, ali nije svaka lutka za naslovnu stranu.

Vuk Jeremić, “New York state of mind”

https://www.youtube.com/watch?v=30yU6CtlWV8

Na vašoj strani su pojedini teniseri, novinari i horisti! Objavljivanjem kandidature u Mixeru  ste pridobii ljubitelje žurki, svirki, cirke i duvke i oduševili protivnike “Beograda na vodi”, ali ste naljutili bivše partijske kolege, profesora psihologije iz srednje škole i potencijalne dobitnike “zelene karte”. Ne zbog Mixera, za to im puca prsluk, nego zbog toga što pravite guzvu u već punom šesnaestercu. Ipak ste vi “harvardovac”, pa ubedite Jankovića i Obradovića da glasaju za vas i svuda vodite ženu, kamera je voli onoliko koliko vas nije Džozef Bajden. Ako ništa od toga ne prođe, ne brinite, uvek ćete imati New York.

Saša Janković, “Volio bih”

Građani koje štitite će vas odlično razumeti. Za razliku od političkih oponenata. Koji neće. Njima ni vaša ni kandidatura sledećeg na ovoj listi nisu baš najjasnije. Upravo je tu vaša šansa, uhvatite birače na foru, borite se protiv “odliva mozaka”, prizivajte članstvo u EU pa ga se odrecite, štitite Ustav pa ga menjajte, izvadite oružni list ali ga nikom ne pokazujte, a pištolj nosite samo kada krenete u streljanu. I šta god da radite, rukavice ne skidajte!

Boško Obradović, “Zgromiću te ja”

Idealan izbor za nekoga ko predstavlja stranku sa imenom Dveri. Da svima bude jasno da iza tih vrata stasavaju “sveži, novi, autentični kandidati domaće proizvodnje”, kako ste sami sebe opisali. I, brate, da se zna da ko nije za vojsku, nije za život! Poslednje, a ne manje važno, žene vole muškarčine! Dogovorite se sa dvojicom prethodnika na ovoj listi da vas podrže ili ih jednostavno “zgromite”. Samo hrabro i “šakom o sto”!

Ivica Dačić, “Niko kao ja”

https://www.youtube.com/watch?v=oyTSq84FpM0

Ovde je sve jasno! Šta god da vam spočitavaju politički protivnici, nikada neće biti kao vi. Vi znate da ko na kaleu ak’ imalo stoji, bolje vidi no onaj pod kaleom. Vi ste se na to brdo davno popeli pa ih sa osmehom dočekujete i niz Miljacku, pesmom, ispraćate! Za šta god da se kandidujete, proći ćete. Od predsednika mesne zajednice, preko ministra, premijera do Pinkovih ili Grandovih zvezda. Imate talenat, a bogami i X factor! Vaše lice zvuči poznato, pa čak i oni koji vas ne vole priznaju da – niko nije kao vi!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime