ČUDESNA MENDI: Ova devojka je ostala bez sluha, ALI NIJE PRISTALA DA OSTANE BEZ MUZIKE

0
38
Mendi harvi/Photo: facebook@mandyharveymusic
Mendi harvi/Photo: facebook@mandyharveymusic

Mendi Harvi je oduvek imala problema sa sluhom. Još dok je pevala u školskom horu ponekad je imala problema da čuje svoje vršnjake, ali je uspela da nekako prebrodi to.

Ipak, uvek uvek strahovala da će se njen sluh još pogoršati i da će zbog toga neće moći da uživa u muzici koju toliko voli.

Jednog dana njen najveći strah se obistinio. Više nije mogla da čuje profesore, svi zvukovi su postali zamućeni i na kraju nestali.

– U trenutku su svi moji snovi bili uništeni. Više ništa nije imalo smisla. Mogla sam da budem besna, ogorčena i depresivna, ali sam ipak odlučila da se suočim sa svojim strahom – rekla je Mendi.

Njen najveći strah se obistinio, ali ona nije dozvolila da je to spreči u ostvarivanju snova. Njena ljubav prema muzici je bila toliko jaka da bi jednostavno digla ruke od nje, pa je odlučila da proba i da sve od sebe. Više nije mogla da čuje muziku, ali je mogla da je oseti.

Mendi je pronašla svoj put kroz muziku uz pomoć vibracija. Pronašla je svoj put uz pomoć vibracija koje je izazivao njen glas, zbog kojih je tlo pod njenim nogama podrhtavalo ili zbog kojih je bitove basa osećala u svojim grudima.

– U životu ćete uvek nailaziti na probleme i prepreke. Uvek imate dva izbora, možete da posustanete i odustanete pred njima, ili možete da nađete način da ih prebrodite i uživate u životu – kaže ova hrabra devojka.

Ova strastvena pevačica uvek koristi priliku da promoviše svoju jaku poruku da nikada ne treba odustati od svojih snova, ma koliko se oni činili nemogućim.

Njena priča je zaista inspirativna. Ona je pokretač haštaga #LoveYourNature na Tviteru.

Cilj pokretanja haštaga i cele kampanje je pružanje ohrabrenja svima da prihvate svoju istinsku prirodu i svoje mane i nesavršenosti, jer su upravo one te koje nas čine jedinstvenima, drugačijima i prelepima.

– Sada se osećam kao deo muzike iako ne mogu da je čujem – to je onošto najviše volim kod sebe – kaže čudesna Mendi Harvi.

I.N./musiccrowns.org

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime