Home»Muzika»Zele Lipovača predstavio album “Internal Waves Of Love”

Zele Lipovača predstavio album “Internal Waves Of Love”

5
Shares
Pinterest Google+

Jedan od najboljih gitarista sa ovih prostora, Zele Lipovača, sinoć je u Domu sindikata promovisao drugi po redu solo album “Internal waves of love”.

Zele Lipovača/ Photo: Facebook @divljejagodeofficialpage
Zele Lipovača/ Photo: Facebook @divljejagodeofficialpage

Promociji su prisustvovali Žika Jelić iz Yu grupe, Tifa, Čeda Čvorak, i mnogi drugi, a pred brojinim prijateljima, fanovima i medijima, Zele je odsvirao par numera sa albuma: “Internal waves of loves”, “Sultan of Brunei”, “Tsunami”, “Aksam in Instabul”…

Za potrebe novog albuma Zele je okupio vrhunsku svetsku ekipu i dve godine radio na relaciji London – Geterburg– Zagreb.

Na albumu se nalazi osam instrumentala i tri pesme, a kao poseban gost na jednoj od njih se pojavljuje i britanski pevač Toni Martin koji je u svom desetogodišnjem radu s grupom Black Sabbath ostavio neizbrisiv trag.

Toni Martin u pesmi “Missing You” pokazuje svu zrelost i raskoš vokalne interpretacije, a video za tu pesmu snimljen je na nezaboravnim lokacijama Londona i Zagreba.

Zele kao autor, gitarista i producent iza sebe ima više od 3 000 000 prodatih nosača zvuka, vise od 1500 odsviranih koncerata i 27 snimljenih albuma.

Previous post

IZGLEDA DA IM SE OSTVARILA: Orvelova 1984. ove godine na Brodveju

Next post

Bob Marley's Day: Smoke'n'Soul i Dečja radost u Božidarcu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *