Lista učesnika na dodeli Gremija sve moćnija: Evo ko će se sve naći na sceni…

0
81
Oglasi
Little Big Town/ Photo: Facebook @littlebigtown
Little Big Town/ Photo: Facebook @littlebigtown

Prema pisanju portala Washington Post na listu muzičara koji će nastupati na dodeli Gremija dodati su i Strdžil Simpson, Chance the Rapper i Geri Klark Džunior. Pored njih nastupiće i bend Little Big Town i pevač soul muzike Vilijam Bel.

U utorak je zvanično najavljeno da će dve glavne atrakcije večeri biti nastupi benda Daft Punk i repera The Weekend. Dok će na binu, prema pisanju Pitchfork reports-a, takođe izaći i Dejv Grol, iz benda Foo Fighters sa bendom A Tribe Called Quest, kao i pevač  Anderson Pak.

Anderson Pak/ Photo: Facebook @andersonpaak
Anderson Pak/ Photo: Facebook @andersonpaak

Reper The Weeknd sarađivao je sa francuskim duom na dve pesme, sa njegovog najnovijeg albuma “Starboy” – “I Feel It Coming” i numeri koja nosi naziv albuma. Reper je inače nominovan za Gremija zbog njegovog rada na albumu “Lemonade” pevačice Bijonse, dok za svoj album “Starboy” nije osvojio nominacije jer album nije objavljen u predviđenom roku.

Za Daft Punk ovo će biti prvi lajv nastup od njihove svirke na dodeli Gremija 2014. godine. Tada su osvojili gomilu nagrada za njihov album “Random Access Memory” i rame uz rame sa Stivijem Vonderom, Farelom Vilijamsom i Čikom Nilom odvirali pesme “Get Lucky”, “Harder, Better, Faster, Stronger”, “Le Freak” i “Another Star”.

Daft Punk/ Photo: Facebook @daftpunkinterstella55555
Daft Punk/ Photo: Facebook @daftpunkinterstella55555

Pevač Anderson Pak takođe je nominovan za ovu prestižnu nagradu, i to u kategorijama najbolji novi izvođač  i najbolji savremeni album. Pak je sarađivao sa bendom A Tribe Called Quest na pesmi “Movin Backwars”, koja se našla na albumu “We Got It From Here… Thak You 4 Your Service”, ali ni ovaj album nije objavljen u predviđenom roku.

Dodelu nagrada uživo će prenositi televizijska stanica CBS i to u nedelju, 12. februara.

Pored pomenutih muzičara, na ceremoniji će nastupati i Adel, Bruno Mars, Metallica, Džon Ledžend, Keri Andervud, Kit Urban, Ališa Kiz i Maren Moris, dok će voditelj programa biti Džejms Korden, domaćin emisije “The Late Late Show”.

Lista nominacija…

https://www.youtube.com/watch?v=Nv4ILPyeHTM

I.N./Izvor: rollingstone.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime