Home»Muzika»Lejdi Gaga uoči nastupa na Super boulu: Obećavam da neću da provociram Trampa! Da li joj verujete…?

Lejdi Gaga uoči nastupa na Super boulu: Obećavam da neću da provociram Trampa! Da li joj verujete…?

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: Facebook
Photo: Facebook

Pop pevačica Lejdi Gaga nastupiće u poluvremenu ovogodišnjeg Super boula (Super Bowl), finalne utakmice profesionalne lige američkog fudbala 6. februara u Hjustonu.

Godinu dana nakon što je uoči prethodnog Super boula otpevala američku himnu, ekscentrična pevačica biće zvezda 13-minutnog spektakla u poluvremenu utakmice izmedju Nju Ingland patriotsa i Atlanta falkonsa na kojem će, kako je danas najavila, poslati poruku mira i tolerancije.

Lejdi Gaga pevaće pred 70.000 posetilaca na NRG stadionu u Hjustonu i više od 110 miliona gledalaca koji će finalnu utakmicu, inače najgledaniji sportski događaj u SAD, pratiti putem direktnog televizijskog prenosa.

– Sanjam o tom spektaklu od svoje četvrte godine – rekla je pevačica koja je prodala više od 27 miliona albuma širom sveta.

Iako poznata po oštrim političkim stavovima, Lejdi Gaga je navela da od ovogodišnjeg Super boula “neće napraviti političku tribinu” u jeku tenzija i podela izazvanih dolaskom Donalda Trampa na čelo SAD.

– Verujem u jednakost i smatram da su ljubav i tolerancija jedino stanje duha u ovoj zemlji – rekla je Lejdi Gaga, ikona LGBT populacije koja nikada nije skrivala animozitet prema Trampu.

Pevačica poznata po hitovima “Poker face”, “Just dance”, “Born this way” i “Bad romance” nije otkrila detalje svog nastupa na Super boulu, ali se veruje da bi na sceni mogli da joj se pridruže Bijonse i Toni Benet.

Ovogodišnji muzički spektakl na Super boulu, poznatom i po skupim reklamama, koštaće oko 10 miliona dolara.

Izvor: Beta

Previous post

KAKVA GODINA ZA DŽA ILI BU... Hit godine, album godine i turneja

Next post

Prvo Lovefest Fire žurka u Hangaru, a onda od 14. februara po ulaznice...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *