Home»Muzika»Homeland»HODAJTE SA NJIMA… The Bangcocks predstavljaju debi album

HODAJTE SA NJIMA… The Bangcocks predstavljaju debi album

4
Shares
Pinterest Google+
The Bangcocks/ Photo: Facebook @thrbangcocks
The Bangcocks/ Photo: Facebook @thrbangcocks

Promocija prvog albuma beogradske rok grupe The Bangcocks pod nazivom “Hodaj sa nama” u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media, održaće se u 7. februara u Anker Baru (Terazije 26) sa početkom u 16 časova. Tom prilikom bend će uživo izvesti nekoliko numera sa svog debi albuma.

The Bangcocks su rok grupa nastala početkom 2013. godine u Beogradu. Neguju moderni rok pristup, sa jasnim uticajem hard roka i grandža.

Do sada su objavili 4 singla, 3 video spota i održali više od 50 nastupa po festivalima (Exit, Royal Music Fest, Uranak Fest) i klubovima u celom regionu.

Album “Hodaj sa nama” sadrži 10 pesama od kojih su tri ranije izdate i sedam novih. Numere na albumu su dosta raznolike, od tvrdih rifovskih pesama po kojima su prepoznatljivi, do pevljivih rok i akustičnih balada. Muziku i tekstove napisao je Marko Marić, koji je ujedno i frontmen, gitarista i pevač.

Photo: Promo
Photo: Promo

Grupa trenutno nastupa kao četvorka (dve gitare, bas, bubanj), u širem sastavu u odnosu na osnovnu trojku od koje su krenuli, pojačani još jednom gitarom.

Na njihovom prvom albumu već se jasno definiše prepoznatljiv stil, kao i ogromna energija kojom zrače i na živim nastupima.

Uporedo sa albumom izlazi i novi video spot, za prvu pesmu na albumu “Nema Predaje”.  Spot je izuzetno realističan i prikazuje njihovu beskompromisnu  borbu za rokenrol.

Pored najpoznatijeg srpskog boksera Marka Nikolića, u spotu učestvuju i poznati rok muzičari Goran Biševac Biške, frontmen grupe Pero Defformero i gitarista poznatog beogradskog sastava Dža ili Bu, Vladan Vasiljević.

Previous post

Predstava na beogradskim ulicama: "Tramvaj zvani samoća" premijerno 4. februara

Next post

Kesić pijuckao kafu u Parlamentu Velike Britanije… Ali stvarno! A onda pivo u obližnjem pabu... Ali stvarno!

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *