Zak Snajder nenamerno otkrio detalje svog novog filma “Justice League”

0
33
Wonder Woman/ Photo: Twitter @ZackSnyder
Wonder Woman/ Photo: Twitter @ZackSnyder

Režiser Zek Snajder nedavno je objavio novu fotografiju svoje junakinje Wonder Woman (Čudesna žena) i tako i nenamerno otkrio neke detalje o novom filmu “Justice League”.

Premijera ovog filma zakazana je tek za 17. novembar, a za sada se zna da se radnja filma odvija nekoliko meseci posle završetka priče iz filma “Batman V Superman” i prati Betmena i Čudesnu ženu, koji pokušavaju da organizuju grupu superheroja koji će se borili protiv zlikovca Stepenwolfa i pretnje Parademona.

Na prvoj fotografiji koja je objavljena u gornjem levom uglu moglo je da se vidi vreme od 2 sata, 9 minuta i 40 sekundi, a prema pisanju portala Digital Spy to je najverovatnije dužina trajanja filma, a scena sa fotke je u tom slučaju jedna od poslednjih scena u filmu. U međuvremenu,  reditelj je fotografiju zamenio onom bez tajm-koda.

Justice League/ Photo: Facebook @justiceleagueofficial
Justice League/ Photo: Facebook @justiceleagueofficial

S druge strane, na najnovijoj fotografiji iz filma “Justice League” su Supermen, Čudesna žena, Akvamen, Kiborg i Fleš, a objavljena je početkom januara.

Glumačkoj ekipi još u decembru pridružili su se Koni Nilson i Džesi Ajzenberg. Ajzenberg će ponovo tumačiti “svoju” ulogu negativca Leksa Lutora, kojeg je glumio u filmu “Batman V Superman”, dok će mu se na setu pridružiti i danska glumica koja je igrala kraljicu Hipolitu, majke Čudesne žene, u istoimenom filmu.

U ulozi Luis Lejn je Ejmi Adams, dok će Supermena igra Ben Aflek. Njihove kolege Ezra Miler i Gal Gedo tumače superheroje Fleša i Čudesnu ženu, dok je uloga komesara Gordona pripala JK Simonsu, čije su slike iz teretane postale viralne još u junu prošle godine.

Film “Batmen V Superman” zaradio je više od 870 miliona dolara, uprkos lošim kritikama. Sajt Rotten Tomatoes objavio je rezultate ankete prema kojima je samo 27 posto učesnika odgovorilo da im se film dopao.

I.N./Izvor: NME

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime