Home»Film»E pa svaka čast! Kejsi Aflek napastvovao žene pa dobio nominaciju za Oskara?!

E pa svaka čast! Kejsi Aflek napastvovao žene pa dobio nominaciju za Oskara?!

5
Shares
Pinterest Google+

Glumac Kejsi Aflek nominovan je za ovogodišnju nagradu Američke akademije za film i nauku, ali je ta odluka razbesnela mnoge njegove kolege.

Konstans Vu/ Photo: Facebook @ConstanceWu
Konstans Vu/ Photo: Facebook @ConstanceWu

Aflek je nominovan za najboljeg glavnog glumca za ulogu u filmu “Manchester by the Sea”, a neki glumci su se tome usprotivili jer smatraju da neko ko je više puta optuživan za seksualno zlostavljanje ne bi trebalo da se nađe na listi nominovanih za Oskara.

Glumac je negirao ove optužbe i sa ženama koje su tvrdile da ih je napastvovao nagodio se van suda, a sada se svim silama trudi da sve zataška.

Među prvima oglasila se glumica Konstans Vu koja je na svom Tviter nalogu iznela svoje mišljenje osudivši ovakvu odluku Akademije.

tvit 1

– Muškarci koji seksualno napastvuju žene nominovani su za Oskara! Izgleda je dobra gluma važnija od humanosti i integriteta. Sirotom dečku je zaista potrebna pomoć – napisala je ona.

tvit 2

– Momci, dovoljno je da se novcem izvučete iz nevolje tako što ćete se nagoditi van suda. Samo dobro odradite neku ulogu, to je sve što je važno. U umetnosti nema mesta za humanost, zar ne? – napisala je ona i dodala da Akademija na ovaj način šalje pogrešnu poruku mladima.

tvit 3

Iako su joj savetovali da ne govori javno o ovome zbog svoje karijere, kaže da nije mogla da prećuti.

Izvor: Blic.rs

 

Previous post

Zak Snajder nenamerno otkrio detalje svog novog filma "Justice League"

Next post

Promocija novog albuma Orthodox Celtsa u klubu Ben Akiba

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *