Home»Muzika»Da skoknemo do Beča? Poznati učesnici festivala Rock in Vienna 2017

Da skoknemo do Beča? Poznati učesnici festivala Rock in Vienna 2017

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: Facebook @KingsOfLeon
Photo: Facebook @KingsOfLeon

Festival Rock in Vienna održaće se od 2. do 5. juna 2017. godine u Beču i prvi put će trajati četiri dana. Ove godine će pored roka biti zastupljeni i drugi muzički žanrovi: pop, hip hop, elektro pop i pank rok.

Glavni izvođači će biti duo Maklemor i Rajan Luis, Kings Of Leon, Deichkind i Die Toten Hosen, a učešće na festivalu potvrdili su i House Of Pain, Grossstadtgeflüster, In Extremo, Clutch, Donots, Schmutzki, The Living End i Appletree.

program 1

Prvog dana festivala, 2. juna, nastupaju hip hop duo Maklemor i Rajan Luis čija je muzička saradnja počela 2008. godine, a prvi objavljeni album 2012. godine “The Heist” osvojio je četiri Gremi nagrade. Istog dana nastupaju hip hop izvođač Appletree i House Of Pain koji slave 25 godina od objavljivanja hita “Jump Around“.

Drugi dan rezervisan je za Kings Of Leon koji će učestvovati na festivalu u okviru svetske turneje, kao i za  Grossstadtgeflüster i Donots.

In Extremo/ Photo: Robert Eikelpoth
In Extremo/ Photo: Robert Eikelpoth

Trećeg dana festivala, 4. juna, nastupiće rok sastav In Extremo koji su u junu 2016. godine objavili svoj dvanaesti album kao i bendovi Deichkind i Schmutzki.

Poslednjeg dana festivala nastupaju Die Toten Hosen, Beatsteaks, Marteria, Clutch i The Living End.

Dnevne karte su dostupne u prodaji po ceni od 59,90 do 79,90 evra. Karte za sva četiri dana festivala mogu se kupiti po ceni od 139,90 evra zaključno sa 2. februarom. Posle toga cena karte iznosiće 159,90 evra.

Previous post

Promocija novog albuma Orthodox Celtsa u klubu Ben Akiba

Next post

Future Islands: Singl "Ran" preslušate sada, a novi album 7. aprila

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *