Ovako je Josipa Lisac pozvala Beograđane na svoj koncert u Sava Centru…

0
137
Oglasi

Muzička diva Josipa Lisac pozdravila je video porukom beogradsku publiku i pozvala na njen koncert 14. februara u Sava Centru, gde na Dan zaljubljenih proslavlja 50 godina karijere.

– Lepa su ta druženja kroz dugi niz godina. Sećam se prvog koncerta u Beogradu, u Domu omladine ’67. godine. Imala sam 17 godina. Ništa se od onda nije pomenilo. Nikakve uzvišenosti, nikakve pompeznosti, ovo će opet biti jedan lep koncert. Što je najvažnije – za to ste zaslužni vi, jer da nema vas, da nema te ljubavi i razumevanja, ni koncerata ne bi bilo – poručila je Josipa.

Pored Beograda, Josipa Lisac će 50 godina karijere proslaviti i koncertom 26. marta u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Unikatna pojava muzičke scene – vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalna stila – Josipa je izgradila svoj karakteristični pevački i modni identitet, a njeni hitovi “Magla”, “Hir, hir, hir”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Boginja”, “Danas sam luda”… i danas se rado slušaju.

Josipa Lisac/ Photo: Promo
Josipa Lisac/ Photo: Promo

– U tih 50 godina meni je apsolutno najepša muzička saradnja i život sa Karlom Metikošem (1940-1991). On je napravio za mene nalepše pesme koje žive i danas. Napravio je antologijski album “Dnevnik jedne ljubavi” (1973) i autor je dve rok opere “Gubec Beg” (1975) i “Grička vještica” (1979). Napravio je sve moguće hitove kao “Magla”, “Danas sam luda”… To su nalepši trenuci, na to sam ponosna – kaže Josipa.

Ulaznice za koncert povodom 50 godina karijere Josipe Lisac 14. februara u Beogradu mogu da se nabave preko mreže Eventim i na blagajni Sava Centra.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime