Nije zvanično, ali kao da jeste… Blondie is back!

0
68
Blondie/ Photo: Facebook @Blondie
Blondie/ Photo: Facebook @Blondie

Posetioci sajta PBS mogli su 26. januara premijerno da pogledaju novu epizodu serije Soundstage, u kojoj je gostovao bend Blondie.

Pored numere “One Way or Another”, u ovoj epizodi serije gledaoci su imali priliku da čuju neke od najlepših ljubavnih pesama ovog benda, kao što su “Call Me”, “Dreaming”, i “Heart of Glass”, ali i “My Monster” i “Gravity” koje  će se naći na njihovom novom albumu “Pollinator”, čija je objavljivanje planirano za 17. mart.

Blondie/ Photo: Facebook @Blondie
Blondie/ Photo: Facebook @Blondie

Iako nije bilo zvanične najave novog albuma, članovi benda su za magazin Mojo ipak otkrili neke detalje.  

Pesma “My Monster” nastala je u saradnji sa nekadašnjim gitaristom benda Smiths, Džonijem Marom, dok je “Gravity” odrađena u saradnji sa Čarlijem XCX-om.

– Zaista je bila čast da sarađiujem sa bendom,koji je svakako ostavio traga u muzičkoj industriji – rekao je Džo Tomas, član ekipe serije Sounstage, i dodao – Velika je privilegija dodati bend Blondie i Debi Hari na listu imena muzičkih legendi, čiji su fenomenalni nastupi sinonim za ovu popularnu seriju.

U narednim epizodama serije gledaoci će moći da vide rok legende Bad Company, kantri izvođače Old Dominion i ponovno okupljanje benda Loggins & Messina.

https://www.youtube.com/watch?v=4jtdK03pLR0

Album “Pollinator”, lista pesama:

1. Dreaming

2. One Way or Another

3. Rave

4. Hanging on the Telephone

5. Gravity

6. Call Me

7. My Monster

8. Rapture

9. The Tide Is High

10. Heart of Glass

Izvor: diffuser.fm

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime