Maša i Medved će doklizati do Beograda 1. i 2. aprila… i to pravo u Arenu

0
43
Maša i Medved/ Photo: Promo
Maša i Medved/ Photo: Promo

Crtani koji je opčinio mališane širom sveta, luckasti Maša i Medved upustiće se u novu avanturu i to na ledu u Kombank Areni 1. i 2. aprila 2017. godine.

Jedinstvena predstava na ledu kreirana je prema originalnim motivima ove ruske animirane bajke koja je oborila sve rekorde gledanosti. Zvanično se prošle godine našla na prvom mestu najgledanijih crtanih filmova na Jutjub kanalu sa više od 18 milijardi pregleda.

Maša i Medved/ Photo: Promo
Maša i Medved/ Photo: Promo

Kako bi mališani mogli i uživo da prisustvuju pustolovinama Maše i Mede, Arena dovodi po prvi put u Srbiju originalnu, licenciranu predstavu “Maša i Medved na ledu”, jedinstvenu adaptaciju ove animirane serije.

Omiljeni crtani junaci kroz interaktivnu predstavu i animacije povešće vas u šumsku pustolovinu ispunjenu smehom, humorom i dobrom muzikom sa više od 30 akrobata, plesača i profesionalnih klizača.

Maša i Medved/ Photo: Promo
Maša i Medved/ Photo: Promo

Predstava kombinuje pozorišnu i muzičku umetnost sa klizanjem i neverovatnim animacijama na LED ekranima površine od 138 kvadratnih metara. Sve ovo prate raskošne scene a tu su i čuveni likovi od ježeva i zečeva do vuka koje poznaju svi gledaoci ove bajke.

Crtani film “Maša i Medved” zasnovan je na ruskoj narodnoj priči, a prati dogodovštine trogodišnje devojčice Maše, koja živi u šumi sa svojim prijateljem Medom, snalažljivom bivšom cirkuskom zvezdom. Crtani je prvi put emitovan 2009. godine, i prikazuje se u 120 zemalja.

Maša i Medved/ Photo: Promo
Maša i Medved/ Photo: Promo

Predstava “Maša i Medved na ledu” biće sinhronizovana na srpski jezik i na zabavan način će podučavati decu ali i roditelje o pravom prijateljstvu, brizi za druge i slobodi kreativnosti.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime