Home»Muzika»Svetska premijera u Srbiji: The Beatles spektakl “Remember Yesterday” 19. aprila u Hali sportova

Svetska premijera u Srbiji: The Beatles spektakl “Remember Yesterday” 19. aprila u Hali sportova

7
Shares
Pinterest Google+
The Beatles Revival bend/ Photo: Promo
The Beatles Revival bend/ Photo: Promo

Evropski hit –  The Beatles Revival bend – stiže u Srbiju 19. aprila 2017. kada će se u Beogradu održati svetska premijera “Remember Yesterday – Beatles and Beyond” u Hali Sportova na Novom Beogradu.

“Remember Yesterday” je multimedijalni  spektakl koji nas vodi kroz karijerujedne od najvećih grupa svih vremena, The Beatles, u pravoj koncertnoj atmosferi sa vrhunskom zvučnom, vizuelnom i scenskom produkcijom, uz muzičare međunarodnog renomea.

Pozornicom će dominirati svetki poznata grupa The Beatles Revival iz Češke, koji su karijeru započeli pre 20 godina,a celokupnom spektaklu doprineće fantastična scenografija koja prati sve faze benda The Beatles, simfonijski orkestar, mnogobrojni plesači i nezaboravni hitovi “Hej Jude”, “Yesterday”, “Hard Day’s Night”, “Let It Be”, “Can’t Buy Me Love”…

The Beatles Revival bend/ Photo: Promo
The Beatles Revival bend/ Photo: Promo

Projekat je nastao pod pokroviteljstvom slavnog britanskog režisera i scenografa Vejna Foksa (“Absolute Beginners”, “Cavalia”), a grupu The Beatles Revival pratiće poljski  simfonijski orkestar Musical Lite Orchestrapod dirigentskom palicom Piotra Oleksiaka. Isti orkestar je oduševio beogradsku publiku nastupajući na Queen spektaklu ”Show Must Go On” u novembru 2016. godine.

Ovi fantastični muzičari učestvovali su u velikim evropskim produkcijama poput  “Jesus Christ Superstar”, “Abba In Sinfonie” i “Fantom u operi”.

Srpska publika imaće priliku da bude prva u svetu koja će ugostiti ovaj neverovatan spektakl  koji na najlepši način daje omaž jednom od najslavnijih bendova u istoriji muzike.

Ulaznice za “Remember Yesterday“ u Hali Sportova mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima. Prvih 500 ulaznica je po promotivnoj ceni.

AKCIJA: parter – 2.000,00 dinara (prvih 500 ulaznica)

AKCIJA: sedenje – 2.500,00 dinara (prvih 500 ulaznica)

PRETPRODAJA: parter – 3.000,00 dinara

PRETPRODAJA: sedenje – 3.400,00 dinara

NA DAN 1: parter – 3.500,00 dinara

NA DAN 2: sedenje – 3.700,00 dinara

DECA od 0 do 7 godina – besplatno (za parter ili za sedenje)

DECA od 7 do 13 godina – 1.500, 00 dinara (za parter ili za sedenje)

 

 

 

Previous post

Jedno "Obično veče" sa Lanetom Gutovićem u Domu sindikata

Next post

Najluđi poljski bend The Freeborn Brothers stiže u Elektropionir

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *