The Killers potvrdili dolazak na British Summer Time festival

0
65
The Killers/ Photo: Facebook @thekillers
The Killers/ Photo: Facebook @thekillers

Poslednji koji su potvrdili svoj nastup na festivalu British Summer Time u londonskom parku Hajd bili su The Killers, koji će na binu izaći kao jedan od vodećih bendova.

Bend se u prestonicu vratio kako bi promovisao svoje nove pesme uz stare klasike, a na festivalu, koji organizuje Barclaycar, nastupaće 8. jula. Njima će se na bini pridružiti bendovi Elbow, Tears For Fears and White Lies.

Ono što će ovaj koncert učiniti unikatnim, nije samo uticaj benda Tears For Fears pod kojim se Killersi nalaze, već i zato što će ovo biti njihova prva svrika u Londonu posle 12 godina.

Posetioci festivala karte za nastup već mogu da pronađu u pretprodaji, dok zvanična prodaja počinje 27. januara u 9 časova.

The Killers/ Photo: Facebook @thekillers
The Killers/ Photo: Facebook @thekillers

Pored benda The Killers na festivalu će nastupiti i Džastin Biber, Fil Kolins, Green Day, Kings of Leon i Tom Petty & Heartbreakers.

Inače, bend The Killers počeo je sa snimanjem svog dugo očekivanog petog studijskog albuma, nakojem rade sa producentom grupe U2, Džeknajfon Lijem. Snimanje se odvija u Las Vegasu, San Dijegu i Los Anđelesu.

Prošle nedelje su obavestili javnost o tome kako napreduje snimanje novog albuma.

Brendon Flovers/ Photo: Facebook @thekillers
Brendon Flovers/ Photo: Facebook @thekillers

– U toku snimanja je bilo momenata koji su bili prilično “hevi”, nije da smo najbolji hevi bend koji postoji, ali ima finesa koje smo ubacili zahvaljujući našem iskustvu – izjavio je frontmen benda, Brendon Flovers i dodao:

– Takođe ima i divnih detalja. Sam tekst dosta asocira na naš dom. Jedna od pesama, zbog koje smo svi bili veoma uzbuđeni, zove se “Rut”. Pored nje na albumu će se naći i numera pod nazivom “Run for Cover” sa albuma “Day & Age”, tako da je stara nekih osam godina. Na sebi ima pečat Stjuarta Prajsa, koji je autor, ali mi je sada, posle osam godina, dorađujemo sa novim producentom.

– Pored ovih pesama na albumu će biti i numera pod nazivom “Tyson Vs Douglas”. Nije mi jasno zašto stalno razmišljam o tome kako je moj idol tako propao, ali sam konačno pokušao da uglavim to razmišljanje u neku od pesama – izjavio je na kraju Brendon Flovers.

I.N./ Izvor: mne.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime