Home»Pulse»Puls grada»Evo kako su Gregorijianci pozvali Beograđane na koncert…

Evo kako su Gregorijianci pozvali Beograđane na koncert…

5
Shares
Pinterest Google+
Gregorian/ Photo: Promo
Gregorian/ Photo: Promo

Spektakularna  muzička i vokalna  grupa  Gregorian koja dolazi u Beograd, 8. februara  u Halu sportova u okviru svoje oproštajne turneje, najavljuje svojim fanovima najveći muzičko-scenski spektakl do sada.

Publici iz Beograda poslali su video pozdrav i poziv na koncert…

Ova mistična muzičko-scenska senzacija koja je pobrala brojne ovacije na prethodnim koncertima u našoj zemlji, u Hali sportova nastupiće u okviru turneje “Master of Chants – Final Chapter Tour” a na svojoj FB strani, publici u Beogradu obećavaju dosta izmena od prethodnog nastupa:

– Pripremite se za gruvanje! Promenili smo dosta pesama sa prethodne turneje i dodali nove specijalne efekte. Očekuje vas uzbuđenje – poručuje iz grupe Gregorian.

Laseri i svetlosni efekati uz kombinaciju vrhunskih glasova i aranžmana a uz pratnju rok benda sa pojačanom perkusionističkom sekcijom, odlikuju nove nastupe ovog sastava kao i obrade pesama poznatih izvođača: Coldplay, Bjork, Queen, Nine Inch Nails, Doors, Sisters of Mercy…

Grupu Gregorian čine osam muških i  jedan ženski vokal uz pratnju rok benda sa bubnjevima, gitarom i klavijaturom i oni su jedini svetski sastav koji uspešno sjedinjuje gregorijansko horsko pevanje sa pop rok muzikom.

Gregorian/ Photo: Promo
Gregorian/ Photo: Promo

U Hali Sportova, 8. februara publika će imati priliku da čuje neke od najvećih hitova svetskih izvođača poput  Selin Dion, Dire Straits, Queen, Guns’n’Rosesa, Rolling Stones, U2, Depeche Modea, Coldplay, R.E.M, Metallica, Led Zeppelin, Green Day ali i filmsku muziku iz “Kuma” i “Titanika” u jedinstvenim obradama.

Svoje bogato iskustvo, osnivač Frank Peterson je preneo iz sastava Enigma čiji je bio član, kao i iz značajnog producentskog rada sa najrenominarnijim muzičarima.

Gregorian su do sada snimili 200 pesama koje su objavljene na 11 studijskih albuma kao i šest live DVD izdanja. Da je reč o svetskoj senzaciji govori podatak o 1.3 miliona posetilaca širom sveta koji su videli njihov nastup i više od 20 miliona rasprodatih albuma.

Ulaznice za koncert Gregorian mogu se nabaviti na  svim prodajnim mestima CS Eventima kao i preko sajtova: www.eventim.rs. i www.scnovibeograd.rs

Previous post

The Killers potvrdili dolazak na British Summer Time festival

Next post

"T2 Trainspotting" otvara Festival novog britanskog filma PlayUK

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *