Home»Life Story»Paparaco nazvao Džona Ledženda – majmunom?!

Paparaco nazvao Džona Ledženda – majmunom?!

4
Shares
Pinterest Google+
Džon i Krisi/ Photo: Facebook @wtocdonlogana
Džon i Krisi/ Photo: Facebook @wtocdonlogana

Džon Ledžend je bio sa svojom suprugom Krisi Tejgen na aerodromu Džon F. Kenedi u Njujorku kada se dogodio ovaj incident. Naime, jedan od fotografa je poznatog pevača nazvao majmunom.

Nedugo posle incidenta Krisi je na svom Tviteru objavila šta im se dogodilo.

tvit

– Paparaci na aerodromu su me pitali da li smo evoluirali od majmuna i ako jesmo zašto je Džon Ledžend i dalje tu? – a ljudi se pitaju zašto poznati nemaju živaca za fotografe – napisala je.

– Stajali smo jedno pored drugog i u tom trenutku samo se pogledali u fazonu “Da li je stvarno to rekao?!”. Lik me je ladno nazvao majmunom – rekao je Ledžend i dodao da se crni pevači stalno suočavaju sa takvim prozivkama kao i rasizmom.

Džon Ledžend/ Photo: Facebook @johnlegend
Džon Ledžend/ Photo: Facebook @johnlegend

– Rasizam i nipodaštavanje crnaca su uvek bili prisutni u američkoj istoriji, ali on je preterao – izjavio je pevač.

– Svaki put kada je neko hteo da ponizi predsednika Obamu ili njegovu suprugu uvek ih je upoređivao sa majmunima, a često smo imali prilike da to vidimo i čujemo. Ipak takve prozivke me ne dotiču jer sam pametniji od toga. Na osobe koje se tako ponašaju gledam s visine, ali  je velika šteta što je to tako i što rasizam uopšte postoji – objasnio je kako se nosi sa tim problemom.

Ledžend će se uskoro pojaviti u drugoj sezoni emisije “Undergorund”. Inače Džon je izvršni producent ove emisije, koja govori o metroima.

Kanje Vest i Džon Ledžend/ Photo: Facebook @WBLS 107,5
Kanje Vest i Džon Ledžend/ Photo: Facebook @WBLS 107,5

Džon se ovom prilikom prisetio i svog razočarenja u Vesta, posle reperovog sastanka sa Trampom u Njujorku. Ipak Ledžend je insistirao da je svetu potreban Kanje Vest, uprkos njegovim problemima sa zdravljem.

– Veoma sam razočaran Kanjeovom izjavom da bi glasao za Trampa. Mislim da nije moguće da se s njim razgovara na tu temu i da je iskorišćen samo kao politički statista, što ja nikad ne bih dozvolio sebi – rekao je pevač.

I.N./Izvor: mne.com

Previous post

Počeo Festival evropskog filma u Beogradu

Next post

KAD MATORCI ZATRESU GUZE... Penzosi snimili urnebesnu veziju hita Tejlor Svift

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *