Home»Igor Brakus»ČIST ROKENROL! BRAKUS BESPLATNO PREDLAŽE SLOGANE PREDSEDNIČKIM KANDIDATIMA

ČIST ROKENROL! BRAKUS BESPLATNO PREDLAŽE SLOGANE PREDSEDNIČKIM KANDIDATIMA

16
Shares
Pinterest Google+

Nikada nisam voleo da imam puno novca. Tek onoliko koliko mi je potrebno da život(inj)arim u Srbiji. Zbog toga sam rešio da potpuno besplatno ustupim slogane mogućim i nemogućim kandidatima na predstojećim predsedničkim izborima. Od istih očekujem da slogane prihvate, a novac namenjen marketinškim agencijama poklone u dobrotvorne svrhe!

Aleksandar VučićTIŠINA TAMO, JA POBEĐUJEM!!!  (odsečan i precizan slogan, nakon što ga birač čuje sve mu je jasno, a ako mu nije jasno lagano mu se sugeriše da bi se na njemu zbog toga mogla primeniti i nekakva represija)

Čedomir JovanovićIzađi mi na crtu! (lagano koketiranje sa nikada dokazanim etiketiranjem potencijalnih hedonističkih postupaka određenih individua može da doprinese njihovom uzdizanju iz političkog praha)

Tomislav Nikolić za još 4 godine bez smene za moju Dragicu i mene! (Srpski narod voli konstante i tradiciju. Ovaj slogan pokazuje da dvoje ljudi voli vlast i da budu na najvišim položajima, što je krajnje lepo i iskreno)

Vojislav Šešelj – 1) Voja za pvedsednika, nema pvevave! 2) Četnika za pvedsednika! 3) Svbija u siguvnim vukama! (3 predloga za povratnika iz haškog kazamata…nemogućnost njegovog pravilnog izgovora jednog često korišćenog suglasnika ovde može da bude samo plus, jer ima potencijala da glasački aktivira veliki deo populacije koji takođe ne ume pravilno da izgovori isti taj suglasnik)

Boris TadićJoš uvek najlepši! (Ovaj kandidat je i do sada prolazio samo na fizički izgled. Slogan naglašava da se, poput Dorijana Greja, ni on nije promenio.)

Dragan Šutanovac – 1) Daj šta daš! 2) Na mišiće! (Kad si objektivni autsajder ne možeš da tražiš mnogo toga. Treba biti politički skroman i podržati nekoga ko ima veće šanse da pobedi, što je ovaj kandidat već i uradio, tako da ovi slogani stoje ukoliko se naglo bude predomislio, a potencijalna krilatica IMA BOLJI OD MENE bi, siguran sam, predstavljala potpunu avangardu u srpskom izbornom marketingu)

Rasim LjajićUvek prisutan! (Slogan naglašava glavnu fizičku i psihičku karakteristiku ovog kandidata – sveprisutnost u bilo kom režimu)

Zorana MihajlovićŽena na sve spremna! (Potencijalno jedina dama u konkurenciji. Naša verzija Kolinde, ali daleko rečitija i bez dlake na jeziku. Moj personalni favorit u svakom slučaju.)

Vuk JeremićBolje prvi u svom selu, nego drugi u belome svetu! (Jako dobar slogan koji animira i potencijalno neopredeljene brače, koji ne pripadaju građanskoj opciji)

Boško Obradović –  1) Ko za vojsku stasa, nek za mene glasa!  2) Mužjak, ratnik, pobednik! (Dva slogana koja sugerišu mačo kampanju zasnovanu na patriotizmu i patrijarhatu. Srbija je verovatno jedina zemlja u Univerzumu gde bi ovo još uvek moglo da prodje kod odredjenog broja birača)

Saša JankovićMore, nosite se svi! (Izborno autodestruktivni slogan koji od ovog kandidata niko ne očekuje. Automatski odbija i bilo kakvu podršku sa bilo čije strane, te pokazuje da će sam voditi svoju bitku)

Ivica Dačić – 1) NEUNIŠTIV! 2) MILJACKA! (Jedna reč u kojoj je sve sadržano. Odabrati po želji jednu od dve reči.)

Previous post

"La La Land" u srpskim bioskopima, kao najava za 45. FEST

Next post

Komedija "Sirena i Viktorija" 26. januara u Dorćol Platzu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *