Home»Muzika»LARS ULRIH: Nema više dobrih tamburaša…

LARS ULRIH: Nema više dobrih tamburaša…

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Bubnjar benda Metallica, Lars Ulrih kaže da ga nijedan novi bend ne inispiriše kao Guns N’Roses, Nirvana ili Oasis i da je nesrećan što ima malo dobrih modernih bendova.

– Pre 10 ili 30 godina, bilo je drugačije. Na primer “O bože Guns N’ Roses. O bože, ko su ovi Nirvana likovi! Oasis!” Slušao si o njima, želeo si da ih upoznaš. A sada, nema bendova koji imaju uticaja na mene. Poslednji put kada sam pomislio “O je****! Ovo me zaista inspiriše”, bilo je kada sam čuo bend The Sword iz Ostina u Teksasu. Rok koji me je podsetio na neku modern verziju benda Black Sabbath. Superkul. Oni su se pojavili pre sedam ili osam godina i jednostavno sam morao da povedem te momke na turneju – rekao je Ulrih u intervjuu za Noisey.

Metallica/Photo: facebook@Metallica
Metallica/Photo: [email protected]

Uvek bez dlake na jeziku, roker je nastavio – Postoji norveški bend Kvelertak. Ovih bendova ima veoma malo danas. Ovo nije crno-bela izjava. Znam trenutno više o filmu nego o muzici jer ga više pratim. To ne znači da, ako nešto sjajno naiđe i obori me s nogu, neću pohvaliti; samo ima ih sve manje i manje.

Metallica, Iron Maiden, Guns ‘n’ Roses pa i veterani The Rolling Stones i dalje prave multimilionske cifre, prodajući albume i svirajući na turnejama.

Izvor: mtv.rs

Previous post

Bubnjevi na prodaju! Ali, ne baš obični. Na njima su The Beatles snimili "Love me do". Cena… prava sitnica

Next post

Upoznajte "TEATAR ZAJEDNICE", pozorišnu laboratoriju za svakoga od nas

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *