LARS ULRIH: Nema više dobrih tamburaša…

0
80
Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Bubnjar benda Metallica, Lars Ulrih kaže da ga nijedan novi bend ne inispiriše kao Guns N’Roses, Nirvana ili Oasis i da je nesrećan što ima malo dobrih modernih bendova.

– Pre 10 ili 30 godina, bilo je drugačije. Na primer “O bože Guns N’ Roses. O bože, ko su ovi Nirvana likovi! Oasis!” Slušao si o njima, želeo si da ih upoznaš. A sada, nema bendova koji imaju uticaja na mene. Poslednji put kada sam pomislio “O je****! Ovo me zaista inspiriše”, bilo je kada sam čuo bend The Sword iz Ostina u Teksasu. Rok koji me je podsetio na neku modern verziju benda Black Sabbath. Superkul. Oni su se pojavili pre sedam ili osam godina i jednostavno sam morao da povedem te momke na turneju – rekao je Ulrih u intervjuu za Noisey.

Metallica/Photo: facebook@Metallica
Metallica/Photo: facebook@Metallica

Uvek bez dlake na jeziku, roker je nastavio – Postoji norveški bend Kvelertak. Ovih bendova ima veoma malo danas. Ovo nije crno-bela izjava. Znam trenutno više o filmu nego o muzici jer ga više pratim. To ne znači da, ako nešto sjajno naiđe i obori me s nogu, neću pohvaliti; samo ima ih sve manje i manje.

Metallica, Iron Maiden, Guns ‘n’ Roses pa i veterani The Rolling Stones i dalje prave multimilionske cifre, prodajući albume i svirajući na turnejama.

Izvor: mtv.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime