Home»Muzika»“SABATON DEVOJKA” IZ “SLAGALICE” ZA HEADLINER.RS: Oduševljena sam njihovim pozivom, jedva čekam koncert

“SABATON DEVOJKA” IZ “SLAGALICE” ZA HEADLINER.RS: Oduševljena sam njihovim pozivom, jedva čekam koncert

4
Shares
Pinterest Google+

Akcija je uspela! Devojka koja je zablistala u “Slagalici” i tako zaradila poziv švedske grupe Sabaton na njihov koncert u Beogradu, o čemu je headliner.rs prvi pisao, pronađena je i biće specijalni gost na nastupu slavnih metalaca 6. marta u Belekspo centru.

Da podsetimo, na oficijalnoj stranici benda na Fejsbuku pre nekoliko dana pojavio se snimak iz našeg čuvenog TV kviza “Slagalica” u kojem je jedno pitanje glasilo: Iz koje zemlje je hevi metal grupa Sabaton?

Učesnica je dala tačan odgovor, a bend je napisao poziv fanovina iz Srbije da saznaju identitet devojke jer žele da joj poklone ulaznicu za koncert u Beogradu.

Headliner.rs je došao do Sanje Milovanović, devojke koja je izazvala pravu euforiju na društvenim mrežama, koja priznaje da je bila izneđena tolikom pažnjom.

– Za ovu objavu Sabatona sam saznala prvo preko prijatelja, jer svega nekoliko minuta nakon objave su počeli da me zasipaju porukuma o tome kako me traže na njihovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici da se javim, kako bih li dobila karte za njihov predstojeći koncert. Bila sam počastvovana i oduševljena njihovim gestom, kao i velikom akcijom koju su preduzeli ljubitelji ovog benda na društvenim mrežama. Takođe sam bila prezadovoljna pozitivnim komentarima i čestitkama koji su mi bili upućeni zbog tačnog odgovora, tako da bih iskoristila priliku da se zahvalim svima koji su se angažovali u ovoj akciji – kaže Sanja.

Ona nimalo ne sumnja da će se na koncertu Sabatona u Belekspo centru sjajno provesti:

– Za Sabaton znam od srednje škole, kada sam i počela aktivno da slušam metal muziku, tako da je zadovoljstvo zbog upućenog poziva zaista veliko, kao i moja neizmerna zahvalnost na poklonu. Sabaton je sjajan bend, vezan za našu istoriju i koji ima izuzeno veliku bazu obožavalaca u našoj zemlji, tako da će mi biti velika čast da prisustvujem koncertu i da se nađem u društvu sa vernim obožavaocima Sabatona.

J. Janković

Previous post

Najavljena nova sezona serije "House Of Cards"... Na dan Trampove inauguracije, uz naopako okrenutu zastavu

Next post

"Nova" bajka Marka Tvena... Napisana 1879... a biće objavljena 2017.

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *