Home»Muzika»VELIKO REP POMIRENJE… Džej Zi i Kanje Vest hoće zajedno ponovo na tron

VELIKO REP POMIRENJE… Džej Zi i Kanje Vest hoće zajedno ponovo na tron

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: Facebook
Photo: Facebook

Šuška se da reperi Kanje Vest i njegov mentor Džej Zi navodno planiraju da ponovo sarađuju. Njih dvojica su u prošlosti zajedno radili na mnogim projektima, od kojih je najpoznatiji njihov zajednički album “Watch the throne“.

Međutim, njihov odnos je naglo zahladneo od kako je Kanje na jednom od svojih nastupa javno isprozivao Džej Zija, i to nedugo pošto je njegova supruga Kim Kardašijan opljačkana u Parizu.

– Zanima te kako sam? Nemoj da me zoveš i pitaš kako sam – rekao je Vest u toku nastupa u Sijetlu, u okviru njegove Saint Pablo turneje.

Photo: Facebook
Photo: Facebook

– Želiš li da znaš kako sam? Dođi do mene i povedi svoju decu sa sobom. Kao da smo braća. Hajde da sednemo i lepo se ispričamo. Ne mogu više da trpim ovo. Naša deca se nikada nisu ni igrala zajedno! – prozivao je reper.

Međutim, prema pisanju magazina The Sun njih dvojica su ipak posle svega izgladili odnos i trenutno planiraju da ponovo sarađaju kao nekada.

– Kanje je presrećan jer se ceo haos od prošle godine konačno završio. Ponovo se oseća kao onaj stari. Zaista bi bila velika stvar kada bi njih dvojica ponovo ostvarili saradnju. Svaka njihova zajednička pesma bila bi svetski hit, pogotovo uzevši u obzir kroz šta je sve Kanje prošao u proteklih godinu dana – tvrdi izvor blizak reperima.

Da se stvarno oporavio od ludnice kroz koju je prošao Kanje je potvrdio svojom izjavom o novogodišnjim odlukama.

– Od sada će svaki dan biti lep i stalno ću se smejati i biti pozitivan – rekao je Vest, a da li je na pomolu ponovna saradnja velikog dua vreme će pokazati.

I.N./Izvor: NME

Previous post

Pevačica "Lambade" stradala u bizarnoj nesreći

Next post

"The Discovery": Trejler gledate na sopstvenu odgovornost...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *