Lexus predstavio vozilo budućnosti – SKYJET iz Besonovog filma “Valerijan”

0
36
Photo: imdb.com
Photo: imdb.com

Zvezda novog filma Luka Besona “Valerijan i grad hiljadu planeta” Dejn Dehan svečano je predstavio novo vozilo proizvedeno od strane čuvenog Leksusa a koje je indentična replika vozila junaka iz ovog filma.

Vozilo za jednog putnika SKYJET je svoju premijeru doživelo na Leksusovom prijemu na kom je kompanija predstavila vozila budućnosti.

Photo: Promo
Photo: Promo

SKYJET su kreirali stručnjaci iz kreativnog tima Luka Besona, a prve fotografije ovog vozila su bile objavljene istog dana kada i trejler samog filma.

– SKYJET je dokaz inventivnosti Luka Besona. Oduvek sam želeo da radim sa njim. Scene sa SKYJET-om su jedne od najuzbudljivijih u filmu – izjavio je Dejn Dehan.

Photo: Promo
Photo: Promo

Radnja filma “Valerijan i grad hiljadu planeta” smeštena je u 700 godina daleku budućnost, a glavni junaci su Valerijan i Lorelin specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru.

Pod direktivom Zapovednika njih dvoje su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta čiji su stanovnici ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve….

Pored Dejna Dehana u filmu igraju i Kara Delevin, Itan Houk i poznata pevačica Rijana za koju je Luk Beson rekao da će “imati veliku ulogu i da je uzbuđen zbog toga”.

Film “Valerijan i grad hiljadu planeta” u domaće bioskope stiže u julu 2017. godine.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime