Home»Muzika»“Live in Theatre”: Maya Sar u Pozorištu na Terazijama

“Live in Theatre”: Maya Sar u Pozorištu na Terazijama

5
Shares
Pinterest Google+
Maya Sar/ Photo: A. Čavić
Maya Sar/ Photo: A. Čavić

Regionalno poznata kantautorka Maya Sar u sklopu svoje turneje “Live in Theatre” po prvi put će održati koncert u Beogradu 22. februara u Pozorištu na Terazijama.

– Uzbuđenje je veliko, jer će to biti moj prvi koncert u Beogradu i Srbiji. Kao i do sada, moj tim i ja vredno radimo na pripremama i osmišljavanju detalja za ovaj nastup. Posle uspešne turneje “Live in theatre” koju smo imali u teatrima BiH, Beograd je prvi na listi gradova u regiji gde ćemo se moj desetočlani bend i ja predstaviti, i time započeti regionalnu turneju. Radujem se susretu s publikom, pogotovo u čarobnom ambijentu Pozorišta na Terazijama, koje samo po sebi već ima predznak kultnog mesta – ističe Maya Sar.

Maya Sar/ Photo: Promo
Maya Sar/ Photo: Promo

Publika koja prati domaću pop scenu odlično poznaje dosadašnji rad ove pevačice i kompozitorke koja ih je osvojila još 2010. godine prvim singlom “Nespretno”.

Maya Sar je inicijator regionalne humanitarne akcije za borbu protiv raka grlića materice “Moj je život moja pjesma” i autor istoimene pesme, koju je otpevala sa Aleksandrom Radović, Ninom Badrić i Karolinom Gočevom.

Evrovizijski hit “Korake ti znam” Maya Sar je napisala i otpevala 2012. godine, a danas je to jedna od najizvođenijih  numera u svim našim muzičkim takmičenjima. Njen prvi samostalni album pod nazivom “Krive riječi” objavljen je 2013. godine i postigao je izuzetan uspeh u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Ulaznice za koncert Maye Sar u Beogradu su u prodaji na blagajni Pozorišta na Terazijama, Win Win prodavnicama i online na www.ddtickets.rs

Previous post

BOA STIŽE NA MTV: Večeras će se zavrteti nova verzija "Ljudoždera"

Next post

Ivani Dimić NIN-ova nagrada za roman "Arzamas"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *