Fire, Walk with me! Agent Dejl Kuper se vraća u Tvin Piks

0
44

twin-peaks-2016Američka kablovska televizija Šoutajm emitovala je trejler za nastavak kultne serije “Tvin piks” američkog reditelja Dejvida Linča.

Nastavak serije od 18 epizoda prikazivaće se na toj televiziji od 21. maja, a prva epizoda će trajati dva sata.

Trejler traje 32 sekunde i na njemu uz legendarnu muziku serije kreću predeli poznati iz ranijih epizoda kao i lice čuvenog agenta FBI Dejla Kupera, koga ponovo igra Kajl Meklahlan. Kamera prelazi na čuveni znak “Wellcome to Twin Peaks”, a potom se na ektranu ispusuje – “Povratak”.

Sudeći prema drugom tizeru, i Linč će lično ponoviti svoju ulogu šega FBI Gordona Kola.

[infobox title=’I… ko je ubio Loru Palmer?’]landscape-ustv-twin-peaks-cooper-audreySerija “Tvin piks” premijerno je emitovana 1990. i 1991. godine, a zbog velikog uspeha reprizirana je u SAD deset godina kasnije. Posle serije, Linč snimio i film o “Tvin piksu” pod nazivom “Fire, Walk with me!”. Snimljeno je 30 epizoda serije “Tvin piks”, koju je američki časopis TV Gajd uvrstio među 25 kultnih serija u svetu. Radnja serije je smeštena u izmišljenom gradu Tvin piks u severoistočnom delu američke države Vašington. Serija prati agenta Kupera i istragu smrti popularne srednjoškolke Lore Palmer, koju je glumila Šeril Li.[/infobox]

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime