Home»Fun»Ništa akcije, ništa deonice… Prins čuvao zlatne poluge vredne 800 000 dolara…

Ništa akcije, ništa deonice… Prins čuvao zlatne poluge vredne 800 000 dolara…

4
Shares
Pinterest Google+
Prins/ Photo: Wikipedia.org
Prins/ Photo: Wikipedia.org

Američki muzičar Prins nije imao akcije i druge hartije od vrednosti, ali je imao znatan broj zlatnih poluga vrednosti veće od 800.000 dolara, saopštila je osiguravajuća kompanija Bremer Trust koja upravlja imovinom pokojnog pevača.

Kako prenosi list Star Tribune iz Mineapolisa, koji je prvi objavio procenu većeg dela Prinsove imovine, kompanija Bremer Trust navodi da je muzičar, koji je umro aprila prošle godine od prekomerne doze lekova, imao 67 zlatnih poluga od po 10 unci (284 grama), vrednosti 836.166 dolara.

Prins je imao i nekretnine vrednosti 25,5 miliona dolara, više od 28.000 dolara na četiri bankovna računa i 55.000 dolara u gotovini.

Prins/ Photo: youtube.com printscreen
Prins/ Photo: youtube.com printscreen

Kompanija Bremer Trust treba da utvrdi i vrednost ostale Prinsove imovine, uključujući neobjavljene muzičke numere, umetnička dela i muzičke instrumente.

Prins je iznenada umro 21. aprila prošle godine u 57. godini, od prekomerne doze lekova protiv bolova na bazi opijata.

Pevač, poznat i kao “dete iz Mineapolisa”, bio je jedan od najvećih muzičara 80-ih i 90-ih godina, sa hitovima kao što su “Cream” ili “Kiss” u kojima je mešao gitarske rifove s poetskim stihovima u ritmu fanka.

Mnogi smatraju da je njegov najveći hit “Purple Rain”, za koji je dobio Oskara za originalnu pesmu u istoimenom filmu iz 1985. godine.

Izvor: beta.rs

Previous post

DEJVID BOUVI - ONE & ONLY:  Vidimo se gore, Ziggy

Next post

Malo im 7 Zlatnih globusa: "La La Land" favorit za nagradu PGA

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *