Ana Popović u Mikseru 14. januara, za zagrevanje zaduženi Cotton Pickers

0
38
Photo: Facebook @AnaPopovicMusic
Photo: Facebook @AnaPopovicMusic

Čuvena bluz gitaristkinja Ana Popović održaće koncert 14. januara 2017. godine u Mikser Hausu sa početkom u 21:00 čas.

Ana ima brojne nominacije i osvojene nagrade u Evropi i Americi i jedina je Evropljanka koja je nominovana za Debitanta godine u okviru WC Handy Awards, bluz verzije Oskara i jedina gitaristkinja koja je bila deo all-star ture “Experience Hendrix” 2014.

Nastupala je sa raznim muzičkim legendama, poput Solomona Burka i B. B. Kinga, a već godinama je zaštitno lice Fendera, najvećeg svetskog proizvođača gitara.

Ana Popović/ Photo: Cheryl Gorskia
Ana Popović/ Photo: Cheryl Gorskia

Na koncertu u Mikser Hausu  Ana će publici da predstavi svoj novi i u dosadašnjoj karijeri najambiciozniji projekat “Trilogy”, izanje u kojem je objavila čak tri albuma u jednom.

Album “Trilogy” ima 23 fank, rok/bluz i džež numere koje su producirane od strane dobitnika Gremija Vorena Rikera (sarađivao sa Lorin Hil i Karlosom Santanom), dobitnika Gremija Toma Hembridža i Delfeja Marselisa, jednog od najpoznatijih trombonista, kompozitora i producenata u svetu džeza.

Kao predgrupa Ane Popović nastupiće bend Cotton Pickers koji je nastao 2004. godine u Mladenovcu i pripada grupi koncertno veoma aktivnih sastava.

Mnogobrojni samostalni i nastupi na festivalima širom Srbije bili su odlična prilika da steknu i opravdju reputaciju odličnog live benda.

Cotton Pickers/ Photo: Facebook @PickersCotton
Cotton Pickers/ Photo: Facebook @PickersCotton

Od nastanka, Cotton Pickers rade u istom sastavu: Jovan Stepić (gitara i vokal), Ivan Stepić (bas gitara) i Uroš Ugrinović (bubnjevi).

Neki od muzičkih uticaja na članove benda su Pink Floyd, Erik Klepton, B.B. King, Tom Kastro, Madi Voters, Ana Popović i drugi čije pesme je obradila ova grupa.

Ulaznice za koncert su dostupne na prodajnim mestima Gigs Tix-a.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime