Matija Habijanec i The Marshmallow Notebooks u Elektropioniru

0
37
The Marshmallow Notebooks/ Photo: Facebook @TheMarshmallowNotebooks
The Marshmallow Notebooks/ Photo: Facebook @TheMarshmallowNotebooks

Posle duže pauze u Beograd se 11. januara 2017. vraća Matija Habijanec “Krapinski prakantautor” i njegov The Marshmallow Notebooks, koji će fanovima predstaviti pesme sa budućeg albuma “Destruction”, ali i podsetiti na pop klasike koje svira od kada zna za sebe.

Matija će koncertom proslaviti i objavljivanje kanadskog izdanja LP-a i kasete “The Marshmallow Notebooks” sa bonusima. 

The Marshmallow Notebooks/ Photo: Vatroslav
The Marshmallow Notebooks/ Photo: Vatroslav

Dan ranije, 10. januara, Matija će održati koncert u novosadskom Škripa Pubu. Gost na oba koncerta biće Alen Čelić.

Iako muziku živi, objavljuje i svira već par decenija, Matija i The Marshmallow Notebooks u fokus šire publike dolaze 2013. godine objavljivanjem albuma “The Marshmallow Notebooks” za sopstvenu (Noisy Night) izdavačku kuću.

Album se zasluženo našao u samom vrhu godišnjih lista albuma regionalne scene, a krajem 2016. godine dobio je i svoje severnoameričko izdanje za kanadsku izdavačku kuću “Ill in the Head”. Pored 10 pesama sa originalnog izdanja na njemu se nalaze i nove verzije pesama “The Last Tourist in Town” i “Train Ghosts”.

Alen Čelić je rođen u Osijeku, a živeo je u Berlinu i Kelnu. S bendom Ghostlovers otkrivao je “Gentleman pop”, a Slaven Bilic & The Red Cards svirali su “Offside pop”.

Poslednjih godina u Splitu radi kao profesor scenskog pokreta, a kao kantautor benda New Gondoliers na engleskom jeziku rado se bavi temama migracije, zaljubljivanja i odljubljivanja.

Koncert će biti održan 11. januara u Elektropioniru s početkom u 21:00 čas, a karte su u pretprodaji u Zaokretu i kafeu Sikarica po ceni od 400 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime