7
Shares
Pinterest Google+

Svetski mediji već neko vreme obaveštavaju javnost o tome da je pevačica Šer u jako lošem zdravstvenom stanju i da ovoj sedamdesetogodišnjoj umetnici otkazuju organi.

Zbog takvog stanja navodi se da je ona finansijski osigurala ljude koji su joj najbliži, i da joj je zbog toga ostalo veoma malo novca. Iako je sebi obezbedila mir, izgleda da to neće još dugo potrajati zbog tužbe koju je nedavno dobila.

Šer/Photo: facebook@cher
Šer/Photo: [email protected]

Naime, Šer je optužena za prevaru od pet miliona dolara od strane umetnika Mošike Nadave koji tvrdi da njen album “Closer to the Truth” ima dva logotipa sa slovima koja su gotovo identična onima koja je on kreirao.

Reč je o obliku fonta naziva “Paris” koji danas koriste njegovi klijenti kao što su Vogue i Estée Lauder, a album koji ovaj umetnik spominje prodat je u pola miliona primeraka.

– Šer je van sebe. Ovo bi mogla da bude njena poslednja bitka. Izgubila je milione na loše investicije. To je stvarno tužno – tvrdi izvor koji dodaje da je moguće da pevačica neće imati novca ni za sopstvenu sahranu.

Izvor: ibtimes.co.uk

Previous post

Mračno, mračnije... "Never Give Up". Da, Sia ima novi spot...

Next post

FOODART JE COOL: Čovek pravi portrete na - tanjiru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *