Home»Muzika»THE BOSS NIKAKO DA SE POMIRI SA SUDBINOM: Još se pitam da li je Tramp dovoljno sposoban da vodi moju Ameriku

THE BOSS NIKAKO DA SE POMIRI SA SUDBINOM: Još se pitam da li je Tramp dovoljno sposoban da vodi moju Ameriku

5
Shares
Pinterest Google+

Slavni muzičar Brus Springstin (The Boss) zapitao se ponovo da li je Donald Tramp kompetentan i spreman da 20. januara preuzme dužnost predsednika SAD na koju je izabran.

U intervjuu za podkast “WTF”, objavljenom prošle noći, Brus Springstin je rekao da se “jednostavno pita da li je on (Tramp) dovoljno kompetentan baš za taj posao”.

Springstin koji je angažovani član Demokratske stranke i nastupao je s Hilari Klinton tokom predizborne kampanje, rekao je da je shvatio kako je Tramp izabran. On smatra da su Republikanci igrali na strahovanje radničke od promena u ekonomiji, od jačanja društvene različitosti i od Islamske države.

Rekao je da se ranije “gadio izbora”, ali da “sada oseća strah kao nikada pre”.

Springstin je rekao da planira da uradi sve što može da bi imao “veoma, veoma mali udeo” u pokušaju da se osigura da Amerika očuva svoje ideale.

Predsednik SAD Barak Obama je krajem novembra 2016. godine najvišim američkim civilnim ordenom – Medaljom slobode, odlikovao 21 glumca, muzičara, sportistu i inovatora, za koje je rekao da su ga inspirisali, a među njima i Springstina.

Predsednička medalja slobode daje se za značajan doprinos nacionalnim interesima SAD, bezbednosti i kulture te zemlje. Obama je za grupu ličnosti koje je odlikovao, rekao da su “posebno impresivna klasa”.

Brus Springstin je odlikovan za doprinos muzici. Obama je rekao da su pesme Springstina, njegovog prijatelja i pristalice – “himne Amerike”.

Izvor: Beta

Previous post

FANTASTIČAN FOTO EKSPERIMENT: Javna i privatna lica filmskih i muzičkih zvezda pred jednim objektivom

Next post

Premijera na MTV, na redu je YouTube: OBJAVLJEN SPOT ZA SINGL "AGAPE" BENDA PARK

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *