GOS’N ZEKA MOŽE I BEZ STRUJE: Mr. Rabbit objavili dva snimka sa akustičnog sešna u Radio Beogradu

0
48

Posle objavljenog drugog studijskog albuma, MTV promocije pesme “Manifest” i kratke koncertne promocije u klubu Rokanje, žanrovske lutalice, sastav Mr. Rabbit, je svoju publiku obradovao i snimcima sa nastupa na Radio Beogradu.

Photo: Facebook @mrrabbitofficial
Photo: Facebook @mrrabbitofficial

Gostujući kod Katarine Epštajn, u emisiji Pop Karusel, bend je svoje pesme preradio u akustične aranžmane i još jednom pokazao da se dobro snalazi na više frontova. Za kraj 2016. godine Mr. Rabbit nam donos dve numere sa novog albuma, pesme “Tri Priče” i “Manifest” u akustičnim obradama posle kojih su se mnogui zapitali kako je uopšte moguće jednu pesmu sa tvrdim distorziranim rifovima odsvirati na akustičnoj gitari.

– Ovo je praznični poklon za sve ljude kojima nedostaje taj stari osećaj slušanja bendova koji sviraju na radiju – kaže Aleksandar Danilović, frontmen benda Mr. Rabbit.

– Mi smo pokušali da našoj publici, ali i onima koji nisu imali priliku ranije nešto slično da dožive, približimo našu muziku na jedan moderan način, kombinujući audio i vizuelni doživljaj. Ovom prilikom bih želeo svima da poželim srećne praznike i da najavim da nas još mnogo toga zanimljivog i kreativnog čeka u narednoj godini.

Pored toga, Aleksandar nam otkriva i da će svi oni koji su propustili koncert u Rokanju pre nekoliko nedelja imati priliku da uskoro čuju ovaj bend uživo u Beogradu na koncertnoj promociji oba albuma.

Bend je takođe najavio i nekoliko snimaka sa samog koncerta u Rokanju koji je održan u organizaciji njihove izdavačke kuće Lampshade Media, a na kojem je još svirao i pančevački sastav Buč Kesidi.

Čitavu emisiju možete poslušati na OVOM LINKU.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime