Home»Kultura»Pa ko ne voli “Čipku i čokoladu”…? Muzičko scenski šou osvojio Sarajevo

Pa ko ne voli “Čipku i čokoladu”…? Muzičko scenski šou osvojio Sarajevo

22
Shares
Pinterest Google+

 

Pozorišna predstava “Čipka i čokolada” (Balkanski seksi grad) producenta, reditelja i koscenariste Stanka Holcera osvojila je i Sarajevo.

Čipka i čokolada/Promo
Čipka i čokolada/Promo

Kultna dvorana Cinema Sloga bila je pretesna da primi sve one koji su hteli da vide ovaj muzičko scenski šou. Poznati beogradski kantautor Srđan Marjanović oduševio je publiku kao gost ove večeri.

Komična priča dve najbolje drugarice koje ogovaraju muškarce “gostujući” u TV emisiji voditelja Mikana Kozomare, razgalila je srca Sarajlija. Anita Petković, Svetlana Milenković i Nataša Jaramaz ispraćene burnim i dugotrajnim aplauzima. Tražila se u Cinemi i karta više, pa su protagonisti dobili poziv za ponovni susret sa Sarajlijama…

Čipka i čokolada/Promo
Čipka i čokolada/Promo

– Sarajevska publika dočekala nas je otvorenoga srca i raširenih ruku, a naša vesela družina je na fantastično gostoprimstvo odgovorila fantastičnom glumom i fenomenalnom interakcijom sa publikom. Dobra druženja se pamte i ponavljaju, pa nema sumnje da ćemo se još sretati – rekao je Stanko Holcer posle predstave.

HL

Previous post

MAGIČNI VIVALDI: Zimska bajka Marije Popović i Dušana Kaličanina u novom spotu

Next post

HL INTERVJU - Nemesis, death metal melodične "osvetnice": Naša muzika je osveta nepravednom sistemu na kojem počiva svet

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *