Novogodišnji koncert – Miško Plavi Trio u KC Grad

0
31
Miško Plavi/ Photo: Promo
Miško Plavi/ Photo: Promo

Koncerti Miška Plavog tradicionalno oduševljavaju publiku koja rado iznova sluša njegove muzičke bravure. U jeku priprema za novogodišnje praznike 29. decembra u 22:00 časa Miško Plavi nastupa pred publikom KC Grad sa uigranim sastavom koji čine Vasil Hadžimanov (sinti bas i klavijature) i Srđan Dunkić (bubnjevi).

Milivoje Petrović (Miško Plavi) je multiinstrumentalista koji se pojavio na rok sceni početkom osamdesetih godina kao gitarista, basista i klavijaturista sarađujući sa bendovima: Via Talas, D’Boys, Piloti, Ekatarina Velika. Poslednjih godina njegova preokupacija je harmonika, a sa ovim instrumentom je izgradio značajnu svetsku karijeru.

Miško Plavi/ Photo: Promo
Miško Plavi/ Photo: Promo

Od 2000. godine izvodi program Music Around the World sa kojim je održao više od 200 koncerata u Japanu gde je objavio i album “Istok ljubi zapad”. Autor je muzike za nekoliko srpskih, francuskih i američkih filmova.

Vasil Hadžimanov je prepoznatljiv kao predvodnik VH benda,vodećeg fjužn sastava na ovim prostorima. Školovao se na čuvenom Berklee koledžu, a tokom kratkog boravka u Njujorku sredinom devedesetih svirao je sa muzičarima kao što su Met Gerison, Rodni Holms, Dejvid Bini…

Srđan Dunkić – Džoni jedan je od najtraženijih studijskih muzičara u regionu. Karijeru je počeo već kao dvanaestogodisnjak. Bivši je član VH benda, a nastupao je i snimao sa mnogim poznatim muzičarima i grupama (Bata Kovač, K2, Zana, Dragoljub Đuričić, Fuzzbox).

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime