Crvi “dolutali” do Elektropionira… alternativnim pravcima…

0
24
CrviPhoto: facebook
CrviPhoto: facebook

Beogradski alternativni rok bend Crvi održaće koncert 28. decembra u Elektropioniru, a predgrupa će im biti takođe alternativci, mladi autorski sastav Dingospo Dali.

Crve je na njihovoj oficijalnoj FB stranici ovako predstavio Žikica Simić…

“Crvi su bend u stalnom nastajanju. Crvi žele da lutaju, a ne žele da idu sigurnim putem. Naša muzička misao je direktna i neposredna. Za nas kažu da smo ‘hardkor energija, distorzija, fid-bek, električna struja, poludeli bas koji piči u noć. i trans, koji sačekuje u svakoj pesmi, i vodi negde daleko’.”

[accordion title=’Drugi najbolji razlog’ open=’true’]

Dingospo Dali/Photo: facebook
Dingospo Dali/Photo: facebook

Drugi najbolji razlog da 28. 12. budete u Elektropioniru su Dingospo Dali, autorski alternativni rok sastav, formiran 2011. godine koji je vođen raznim uticajima bendova uglavnom mračnijeg zvuka na autentičan način spojio groove i ritmičnost sa nežnošću i melodičnošću u isto vreme.[/accordion]

Btw, Crvi nisu početnici, već iskusni muzičari okupljeni oko vrlo asocijativnog imena i odlično osmišljenog koncepta. Za nešto više od godinu dana koliko bend postoji, već su se dogodile i neke personalne promjene, pa trenutnu postavu čine Damjan Babić (vokal, gitara), Ivan Skopulovič (gitara), Marko Benini (bubnjevi) i Vladimir Pejković (bas).

Ako ih do sada niste čuli, i imate bilo kakvu dilemu da li treba otiči na njihov koncert, možda će je otkloniti ovi spotovi:

HL

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime