Home»Muzika»AKUSTIČNA GALIJA za prijatelje i najvernije fanove u čuvenom Studiju 6 Radio Beograda

AKUSTIČNA GALIJA za prijatelje i najvernije fanove u čuvenom Studiju 6 Radio Beograda

5
Shares
Pinterest Google+

Legendarna rok grupa Galija, koja slavi četiri decenije karijere koncertom 29. decembra u Hali sportova u Beogradu, prirediće za prijatelje benda, fanove i novinare specijalan mini unplugged nastup 26. decembra u Studiju 6 Radio Beograda, u organizaciji Beograda 202.

Galijin mini koncert u ponedeljak od 13 časova uživo će prenositi Radio Beograd 202, a moći će tada da se uživo gleda i na portalu www.rts.rs, kao i preko jutjub kanala Radio Beograda.

Fanovi koji će moći da dođu na svirku biraju se preko nagradnih igara na Radio Beogradu 202, zvaničnoj fejsbuk strani Galije i portala www.rts.rs.

Galija/Photo: Ivan Grlić
Galija/Photo: Ivan Grlić

Pred veliki slavljenički koncert u Hali sportova, Galija je odlučila da se sa nekoliko pesama iz raznih faza svoje karijere predstavi manjom, intimnijom svirkom u sasvim odgovarajuće odabranom Studiju 6.

To je prostor posebne akustike i jedan od retkih preostalih starih tonskih studija kod nas, koji je u sebi sačuvao duh vremena kada je pre 40 godina bend iz Niša nastao i krenuo da osvaja publiku u Srbiji i Jugoslaviji.

Ulaznica za slavljenički koncert Galije u Hali sportova 29. decembra košta 1.500 dinara preko mreže Eventim.

Previous post

TOP 10 SINGLOVA 2016. PREMA ZARADI NA DIGITALNIM PLATFORMAMA

Next post

ORGAZAM OBELEŽIO 30 GODINA "DISTORZIJE" PRED KRCATOM "AMERIKANOM", s Giletom pevala i Anica Dobra

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *