Dženifer Lorens i Kris Pret su sami u svemiru…

0
113
Oglasi
Putnici/ Photo: Promo
Putnici/ Photo: Promo

Dve najveće holivudske zvezde današnjice – Dženifer Lorens i Kris Pret – udružili su snage u naučno-fantastičnom filmu “Putnici” koji 29. decembra stiže u domaće bioskope. Reč je o jednom od najintrigantnijih filmova godine u režiji Mortena Tilduma nominovanog za nagradu Oskar za remek-delo “Igra Kodova” iz 2014. godine.

Aurora (Lorens) i Džim (Pret) su putnici na svemirskom brodu koji u potrazi za boljim životom idu na drugu planetu. Međutim, njihove komore za spavanje ih bude iz hibernacije 90 godina pre dolaska na odredište. Dok Džim i Aurora pokušavaju da otkriju šta se tačno krije iza njihovog preranog buđenja, tako se između njih javlja uzajamna privlačnost… Sve do trenutka kada se brod pokvari, oni konačno otkriju istinu o tome zašto su ranije probuđeni.

Putnici/ Photo: imdb.com
Putnici/ Photo: imdb.com

Scenario za film “Putnici” napisao je Džon Spejts, autor filmova “Najmračniji sat” i “Prometej”, i aktuelnog hita “Doktor Strejndž”. Zanimljivo je da se još 2007. godine scenario za ovaj film nalazio na takozvanoj “Crnoj listi” – popularnoj holivudskoj listi dobrih scenarija koji još uvek nisu realizovani (neki od poznatih filmova u posljednjih nekoliko godina koji su se takođe nalazili na njoj uključujući “Whiplash” i film “Igra novca”).

Za vreme predprodukcije mnogi poznati holivudski glumci uključujući Kianu Rivsa, Riz  Vinderspun, Rejčel Mekadams i Emili Blant bili su zainteresovani za glavne uloge u “Putnicima” pre nego su one dodeljene Dženifer Lorens i Krisu Pretu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime