BRAKUSOV GRANDIOZNI OBJEDINJENI REALNI HOROSKOP ZA 2017.

1
47

Osobe rođene u bilo kom horoskopskom znaku imaće tešku i jadnu 2017. godinu.

Sve što ste mislili da vam se loše može dogoditi, dogodiće se i to najgorim mogućim redosledom po vas. Zdravlje će naglo početi da vam se pogoršava nakon dočeka Nove godine, iako ćete istu dočekati kod kuće, ali nažalost sa virusom zaraženim partnerom ili partnerkom, u hladnom stanu bez svetla jer će vam grejanje i struja biti isključeni, zato što niste imali dovoljno novca da platite račune za prethodni mesec.

Posao ćete sigurno da izgubite u prvom delu naredne godine, ukoliko se odmah ne učlanite u partiju koja je na vlasti.

Zbog potpuno bezizlazne situacije u kojoj ćete se naći, partner ili partnerka, isti onaj ili ona koji su vas zarazili u toku hladnog i mračnog dočeka Nove godine, odlučiće da vas ostave zbog nerazumevanja vaše trenutne psiho-fizičke situacije. Pokušaćete da se ubijete 5. oktobra 2017. na dan kada se u Srbiji ništa nije dogodilo, ali će se metak zaglaviti u cevi kineskog pištolja koji ste „na crno“ kupili kod suseda Džanga za 250 dinara.

U martu mesecu svi oni koji su već kupili stan u kuli Beograda na vodi, koja je trebalo da bude izgrađena do kraja 2016. godine biće obavešteni da se rok gradnje iste produžuje do 2116. godine, te da postoji realna mogućnost da budu mrtvi kada napokon budu mogli da uđu u stan.

Muškarcima rođenim u bilo kom horoskopskom znaku koji ne žele da imaju decu pući će kondom u toku seksualnog odnosa bar tri puta u toku godine sa minimum tri različite žene.

Žene rođene u bilo kom horoskopskom znaku očekuju različita emotivna iskušenja, usko vezana za (ne)vernost partnera.

Većina osoba rođenih u bilo kom horoskopskom znaku neće dočekati kraj 2017. godine… u dobrom raspoloženju. Gubitak stalnog radnog odnosa, nemaština, beda, seksualna apstinencija samo su neke stvari koje će zadesiti bilo koji horoskopski znak u Novoj 2017. godini, u kojoj će punoletni živi i pokojni birači rođeni u bilo kom horoskopskom znaku imati priliku da, minimum dva puta u toku godine, izađu na prevremene izbore na svim nivoima.

Mnogi od njih okrenuće se nasilju, ucenama, pljačkama i agresivnom modelu ponašanja, te učestvovanju u mnogobrojnim rijaliti programima, ne bi li uspeli da prežive u Srbiji, dok će mali broj njih odlučiti da se prilagodi trenutnom stanju stvari i umreti od gladi već do kraja januara meseca 2017.

Bilo koji političar sa ovih prostora, rođen u bilo kojem horoskopskom znaku, imaće sjajnu 2017. godinu, punu sreće i blagostanja.

1 KOMENTAR

  1. U novoj godini trebalo bi svi punoletni građani Srbije da se učlane u SNS. Do kraja 2017 zaboraviće se ko je bio opozicija a ko pozicija ,svi ćemo biti isti (kao nekad) JEDAN NAROD,JEDAN VOĐA ,nemože nam niko ništa -jači smo od sudbine,mogu samo da nas mrze oni što nas nevoleeeeeeeeeeeeee.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime