Proglašeni pobednici BARF 2016: Najbolji autorski bend je Larska iz Kragujevca

0
40
Larska/ Photo: Facebook @larskaband
Larska/ Photo: Facebook @larskaband

Bend Larska iz Kragujevca pobednik je festivala BARF 2016.

U petak 16. decembra 2016 u sali Amerikana beogradskog Doma omladine, održan je šesti Beogradski autorski rok festival. Na finalnoj večeri festivala nastupili su: Pogrešna odluka (Topola), Larska (Kragujevac), The Bite (Beograd), UV (Novi Sad), Infinitiv (Požarevac) i Viva Vops (Beograd).

Pored takmičarskog programa, na festivalu su jako uspešan nastup imali bendovi Evolucija i Bulevar Vodenih Mozaika koji su nastupili u revijalnom programu.

Najveci broj glasova publike, a ujedno i nagradu publike, koju dodeljuje URMUS i muzicki studio MAŠINA 23 – 25 sati snimanja u muzičkom studiju MAŠINA 23, pripala je bendu Viva Vops iz Beograda.

Nagradu za najbolju interpretaciju i 50.000 dinara, koju dodeljuje stručni žiri i organizacija PI osvojila je grupa The Bite iz Beograda.

Glavna nagrada – nagrada za najbolji autorski bend po odluci žirija u iznosu od 100.000,00 dinara koju dodeljuje SOKOJ, osvojila je grupa Larska iz Kragujevca.

U stručnom žiriju festivala bili su: Olga Kepdžija (novinar i autor emisije HIT 202), poznati rok kritičar i novinar Branimir Lokner i Dragoljub Crnčević – Crnke, gitarista, pevač i frontmen benda Point Blank.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime