KRAJ SNOVA O AZRI: Posvađali se i žestoko izvređali Džoni Štulić i Mišo Hrnjak

1
451
Azra/Photo: facebook/Mišo Hrnjak

Svi oni koji su se nadali da Azra može ponovo, jednog dana, da se okupi, svoje snove mogu slobodno da okače mačku o rep.

Jer, posle uvreda koje su razmenili na društvenim mrežama, teško da će Branimir Džoni Štulić i Mišo Hrnjak ikada više ući i u istu prostoriju, a kamoli stati zajedno na scenu.

Bivši bas gitarista kultnog zagrebačkog benda postavio je, naime, na svoj FB profil status, izazvan mailom koji je dobio od Štulića, odnosno od korisnika Azra iz Houtena u Holandiji, što jeste prebivališe nekadašnjeg lidera benda. A i sadržaj poruke, napisane na ćirilici, ne ostavlja dilemu.

“Lako je živeti od tuđih stvari. Eto tako su Đele bosanac i Hrnjak ušli u Štos da svake godine rade te Idiotske koncerte sa mojim pesmama i na takvim mestima budu samo idioti, A da dalje ne pričam koliko je toga kvarno Rađeno i što ja imam od  svega toga, neka se Ionako skinu sa moga”, napisao je Azra iz Houtena.

Poruka je napisana tako da prva slova daju reč – LEŠINARI!

Azra/Photo: facebook/Mišo Hrnjak
Azra/Photo: facebook/Mišo Hrnjak

Hrnjak nije ostao dužan, pa je Džonija nazvao “bivšim prijateljem”.

Mišo Hrnjak/Photo: facebook/Mišo Hrnjak
Mišo Hrnjak/Photo: facebook/Mišo Hrnjak

“Here, I got some hate mail!! Branim ga već skoro 40 godina, ali više mi je pun quratz! Nek se brani sam! Svaki umjetnik ima pravo biti malo ekscentričan, i to je ok. Ono što mu ja zamjeram je to što je stao petom na srce svim, ali svim, prijateljima! …”kako si ružan, stari moj..”, postao si isti kao i oni cenzori i sistemi i kritičari koje si mrzio onda kad si bio velik! A mogli smo, da si bio malo mudriji, živjeti danas malo bolje, i stvarati.. Štogod Štuliću ide kroz glavu, nije baš tako. Ja imam mirovinu 1000 kuna, a snalazim se kroz život, po bauštelama. Odradio sam u zadnjih nekoliko mjeseci 5 (pet!) promocija knjige koju sam objavio prošle godine! Autobiografija, ne o Azri! I zasvirao usput u odličnom društvu i druženju. Ne samo Azrine stvari! ZAMP je taj koji sakuplja autorske honorare od svake izvedene stvari, i ta lova se skuplja negdje, ne znam gdje, i na čijem računu, i ne želim znati! Johnny, brini se za svoju facijalnu dlaku, moju pusti na miru. Već treća generacija se sakuplja, pita pitanja i uživa u Azrinoj ( i inoj…) muzici, a ti ih zoveš “idiotima”! Heeej! Skini se i ti sa mog (našeg…), i seri negdje drugdje! Rasplakao si me, i naljutio, bivši prijatelju…”

Dakle, kraj.

Šteta.

Azra/Photo: facebook/Mišo Hrnjak
Azra/Photo: facebook/Mišo Hrnjak

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime