Home»Film»FOX produkcija zaslužila čak 12 nominacija za Zlatni globus

FOX produkcija zaslužila čak 12 nominacija za Zlatni globus

4
Shares
Pinterest Google+
Golden Globe/Shutterstock
Golden Globe/Shutterstock

Zlatni globus će još jednom otvoriti sezonu velikih filmskih i televizijskih nagrada, a uoči glavne ceremonije, koja će biti održana 8. januara 2017. i koju će da vodi Džimi Falon, objavljene su nominacije za 74. izdanje ove prestižna manifestacije.

Ukupno 12 nominacija u različitim kategorijama dobile su serije “Narod protiv O Džeja Simpsona: američka krimi priča”, “To smo mi”, “Amerikanci” i “Atlanta”.

To smo mi/ Photo: imdb.com
To smo mi/ Photo: imdb.com

Serija televizije FOX “To smo mi” je nominovana u tri kategorije: za najbolju dramsku seriju, kao i dve za najbolju žensku sporednu ulogu i to glumicama Mendi Mur i Krisi Mec.

Autor serije Dan Fogelman nije krio svoje oduševljenje:

– Nisam ovo očekivao, ali kada bolje razmislim, serija zaista ima sve te odlične elemente koje su i publika i kritika prepoznali. Glumačka ekipa je posebna i ta energija se vrlo lako prenese na male ekrane.

Mendi Mur/ Photo: imdb.com
Mendi Mur/ Photo: imdb.com

– Vest o tome da sam nominovana mi je javio Majlo, koji glumi samnom u seriji. On mi je prvi čestitao i time me potpuno šokirao! Nikada još nisam bila nominovana za neku nagradu, tako da mi je ovo veliko priznanje, a posebno mi je drago što je i sama serija dobila nominaciju – izjavila je Mendi Mur, koja se u svojoj kategoriji takmiči sa glumicama poput Olivije Kolman iz serije “The Night Manager”, Lene Hedi iz serije “Igra prestola”, Tendi Njuton iz serije “Zapadni svet”, ali i svojom koleginicom iz serije – Krisi Mec.

– To što smo Krisi i ja nominovane u istoj kategoriji, za mene nije nikakva konkurencija. Krisi je odlična glumica i divna prijateljica. Drago mi je što obe imamo priliku da učestvujemo na ovako velikom događaju – izjavila je Mendi.

Osim nominacije za najbolju dramsku seriju, FOX Productions ima još jedno ostvarenje koje je u trci za Zlatni globus i to u kategoriji za najbolju humorističku seriju. Ova nominacija pripala je seriji “Atlanta” Donalda Glovera, koji je nominovan za najbolju mušku glavnu ulogu u humorističkoj seriji.

Donald Glover/ Photo: imdb.com
Donald Glover/ Photo: imdb.com

Ipak, najviše nominacija za nagradu Zlatni globus među serijama televizije FOX, dobila je “Narod protiv O Džeja Simpsona: američka krimi priča.”

Previous post

BOGINJA... Josipa Lisac slavi 50 godina na sceni koncertom u Sava Centru

Next post

WIZARDS OF GORE ZA HEADLINER.RS... Ovo je najapsurdniji rokenrol intervju ikada

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *