Zele Lipovača: Moj novi album je čista emocija

0
115
Zele Lipovača/ Photo: Facebook @divljejagodeofficialpage
Zele Lipovača/ Photo: Facebook @divljejagodeofficialpage

“Internal Waves of Love” je naslov prvog singla i novog albuma Zeleta Lipovače, osnivača grupe Divlje Jagode. Dugoočekivani, drugi solo album legendarnog čarobnjaka na gitari je prava poslastica za sve ljubitelje gitarskog zvuka.

– Iako koncepcijski inspirisan raznim važnim događajima, mestima i ljudima koji su fascinirali kroz istoriju, ovaj album je ujedno i čista emocija ljubavi i lepote svega što me okružuje – rekao je Zele povodom objavljivanja albuma.

Za potrebe novog albuma Zele je okupio vrhunsku svetsku ekipu i dve godine radio na relaciji London – Geterburg– Zagreb.

Zele Lipovača/ Photo: Promo
Zele Lipovača/ Photo: Promo

Na albumu se nalazi osam instrumentala i tri pesme,  a kao poseban gost u pesmi “Missing You” pojavljuje se britanski pevač Toni Martin (Black Sabbath). Pored njega na albumu gostuje i talentovana mlada pevačica Sonya.

– Nadam se da je “Internal Waves Of Love” album koji će publika prepoznati i koji će godinama slušati, a da se ne umori. Ovaj album je kao i ljubav koja traje, koja svakim danom otkriva neki novi razlog zaljubljivanja i ne zna izbledeti – istakao je Lipovača.

Vizuelnu priču prvog singla “Internal Waves Of Love”, režirao je čuveni Din Kar poznat po omotima albuma, spotovima i DVD izdanjima Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Korn, Marylin Manson, Slayer, Pantera, AC/DC….

NE DA SE ZELE… LIPOVAČA OBJAVIO DRUGI SOLO ALBUM I, NARAVNO, GITARA PONOVO PRŠTI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime