Home»Muzika»DŽIBONI PONOVO U SRBIJI: Posle 6 godina vraća se u Suboticu… baš na nekadašnji dan JNA

DŽIBONI PONOVO U SRBIJI: Posle 6 godina vraća se u Suboticu… baš na nekadašnji dan JNA

5
Shares
Pinterest Google+

Gibonni/Photo: Ivana Vučić

Džiboniju baš gotivi Srbiju. Verovatno zbog toga što je ovde uvek dočekan kao kralj balkanskog pop-roka. Što, na neki načlin i jeste.  

Splitski kantautor će, posle nedavnog trostrukog trijumfa u ispunjenom beogradskom Sava Centru, publiku u Srbiji obradovati novim koncertom – 22. decembra u Hali sportova u Subotici, gde je već svirao pre ravno šest godina.

– Bili smo u Subotici na isteku 2010. godine i taj koncert je ostao bendu i meni u posebnoj, u jednoj fantastičnoj uspomeni. Stvarno je bio nešto posebno! Nadam se da ćemo to ponoviti, i ako da, Bog da, budemo i malo bolji. Biće super! Uopšte ne sumnjam da će biti puno ljudi na koncertu… Vidimo se u Subotici! – poručuje Džibo.

Autor hitova od kojih su organizatori nabrojali tri, a mi nećemo nijedan pošto ih ima više od 33, a za to nemamo mesta, dolazi u Suboticu kako bi promovisao svoj deo ovogodišnjeg albuma “Familija” snimljenog sa Oliverom Dragojevićem. A na tom albumu, istinskim hitovima ozbiljno prete da se pridruže pesme “Onako od oka” i “Udica”. Treba im još samo malo vremena. I dobrih koncerata…

Ulaznica za koncert u Subotici košta 1.500 dinara, i može da se nabavi putem mreže Gigstix.

HL

Previous post

Dani Zorana Radmilovića: "Zoranov brk" i Violeti Goldman i Dimu Dimovu

Next post

NOVI SKANDAL DŽEREMIJA KLARKSONA: Na televiziji otkrio kako se "pravilno" švercuje migrant

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.