PETAK, DAN ZA… PANK! Čovek bez sluha, RNDM 42 i Raskid 13 SVIRAJU NAJBOLJI MELODIČNI PANK U BOŽIDARCU

0
23
Čovek bez sluha/Photo: Aleksandar Zec

U godini u kojoj svet obeležava četiri decenije punk pokreta, i Vračar Rocks festival će prirediti još jedno veče u tom stilu.

U petak, 16. decembra, u Božidarcu će tradicionalno nastupiti Čovek bez sluha, sa specijalnim gostima – pančevačkim bendom Raskid 13 i mladim Čačanima koji su već prvim singlovima pobrali simpatije publike, grupom RNDM 42.

Raskid 13
Raskid 13

– Zdravo narode, pozivam vas na ovaj “iz keca u kec” koncert na kojem će pored probranog repertoara ČBS-a i dobrog zvuka koji smo vam pripremili, biti i jedno iznenađenje za one koji već duže prate ČBS, a za ostalu pomoć tu su i Raskid 13 i RNDM 42 kao naši gosti. Dođite da zajedno otpevamo “Sanjam”, “Daleko blizu daleko”, “Ništa mi staro ne nedostaje” i ostale stvari koje volite – pozvao je beogradske pank-rokere Miki iz ČBS-a.

RNDM
RNDM

Ono na šta publika unapred može da računa je dinamična svirka sastavljena od hitova nastalih u više od dve decenije aktivnog rada šumadijskih Ramonesa, ali i injekciju nove pankerske energije koju sa sobom nose RNDM 42 i Raskid 13.

HL

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime