MARKO LOUIS OPET SPAJA NESPOJIVO: “Pada noć” od Srbije do Indije

0
49

Marko Louis/Photo: Danilo Novović

Posle pesme “Pašana”, u saradnji sa Božom Vrećom, Marko Louis je objavio i drugi singl “Pada noć” sa svog novog albuma “Beskraj”, koji treba da bude objavljen u februaru 2017. godine.

Ostao je dosledan svom zvuku, odnosno maniru da spaja nespojivo, tako da i u ovoj pesmi, pored balkanskih elemenata, mogu da se prepoznaju uticaji Drum’n’Bassa, Hip-Hopa i indijske kulture. Ono što ovu pesmu čini još interesantnijom je i ženski vokal koji pripada indijskoj pevačici Tanu Saxena, mladoj i perspektivnoj pevačici iz Mumbaija, s kojom je Marko stupio u kontakt pošto je čuo njene nastupe sa YouTube-a i socialnih mreža.

Album “Beskraj” je pretežno na srpskom jeziku i fokus je na duetima, pa tako i pesma “Pada noć” predstavlja jednu prelepu saradnju između Srbije i Indije. Muziku i aranžaman u saradnji sa Petrom Zorkićem je radio Marko, a tekst Steva Milošević.

Marko Louis/Photo: Danilo Novović
Marko Louis/Photo: Danilo Novović

Na albumu će se naći i dve obrade pesama Markovog pokojnog oca Ljubiše Stojanovća Louisa. “Doviđenja” je jedna od pesama koja je premijerno izvedena u muzičkoj emisiji “3 Boje Zvuka” u saradnji sa Vasilom Hadžimanovom.

– Ne postoje granice kada se radi o muzici i zato mi je drago da sarađujem sa umetnicima širom sveta i da time sjedinjujemo naše energije i brišemo granice. Jedva čekam da sa ovom pesmom nastupam uživo sa bendom pred publikom a, ko zna, možda skoknemo i do Indije – rekao je Marko.

Spot je snimljen u prelepim crnogorskim šumama, u saradnji sa produkcijskom kućom 2N Studio, na čijem čelu se nalazi telentovani Nikola Novović.

– Na snimanju spota nam je bilo jako zabavno u traženju lokacije, pošto smo prešpartali skoro čitavu Crnu Goru. Doživeli smo i jednu malu neprijatnost na snimanju spota, kada se drvo iznenada srušilo nekoliko santimetara od moje glave. Na sreću, sve se dobro završilo i ubacili smo i taj kadar u spot kako nikad ne bismo zaboravili 🙂 – kaže Marko.

Evo kako “Pada noć” kad o tome peva Marko Louis:

HL

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime